Środa po szóstaku i wszystko jasne (no poza stoutem, porterem, ciemniakiem itp. )
2013.02.06 - Warszawa, PDSl Środa
Collapse
X
-
Rezerwacja stolików wysoce zalecana bo przyjdzie pić na stojakaPiwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Przewodnik po miejscach gdzie warzy się i serwuje dobre piwo-Polskie Minibrowary
Piwne podróże po Czechach-Piwne Czechy
Polskie Minibrowary na FB - codziennie nowe informacje! -
Piwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Przewodnik po miejscach gdzie warzy się i serwuje dobre piwo-Polskie Minibrowary
Polskie Minibrowary na FB - codziennie nowe informacje!Comment
-
Poza małym zgrzytem (jeżeli się nie chce z kimś widzieć wystarczy napisa c/uprzedzić, nie trzeba tego robić za plecami, rozumiemy, ze nie dla każdego nasze towarzystwo jest miłe) było super.
A dogrywka u Darka na wielki plus."Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"Comment
-
"Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"Comment
-
Piwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Polskie Minibrowary na FB - codziennie nowe informacje!Comment
-
Szkoda, że sam nie zarezerwowałeś, lub nie określiła się żadna liczba osób. W tej sytuacji nie było więc dodatkowej rezerwacji. Tak to można było coś na 10-12 osób wziąć i byśmy się wszyscy spokojnie pomieścili.
Dziewczyny na początku zestresowane, potem już im się bardzo podobało. Ja byłam na "fieście" pierwszy raz. I chcę iść znowu za miesiąc. Tylko żeby potem nie było takiego meczu jak wczoraj. Nie było co się na niego spieszyć :/ Proponuję od razu rezerwować stolik, bo tłumy były niezłeComment
Comment