Antylop na piwnym szlaku - Kraków: 2, 3, 4 maja 2014r.

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Antylop
    Major Piwnych Rewolucji
    • 2009.10
    • 1415

Antylop na piwnym szlaku - Kraków: 2, 3, 4 maja 2014r.

Z niekrytą przyjemnością zawiadamiam, że w dniach 2, 3, 4 maja (piątek, sobota, niedziela)
    będę krążył pomiędzy miejscami z dobrym piwem (Omerta, Strefa Piwa, Tea Time, Stolarska, Non Iron).
    Jeśli ktoś ma ochotę porozmawiać o dobrym piwie przy dobrym piwie - zapraszam
    Piwo jest dowodem na to, że Bóg nas kocha...
  • e-prezes
    Generał Wszelkich Fermentacji
    🥛🥛🥛🥛🥛
    • 2002.05
    • 19326

Nieco później będę w Krakowie, szkoda

Comment

• Antylop
      Major Piwnych Rewolucji
      • 2009.10
      • 1415

Don Z & friends

Właśnie otrzymałem info na FB że 2 maja i może 4 maja na krakowskim piwnym szlaku pojawi się "Don Z" (być może ściągnie też ludzi z piwo.org).
      Piwo jest dowodem na to, że Bóg nas kocha...

Comment

Related Topics

Collapse

• ART
        Zawiercie, ul. 3 Maja 25, Moon Lark POINT
        ART
        Świeżo otwarty lokal browaru Moonlark, znajduje się w centrum Zawiercia, przy jednej z głównych ulic miasta w zabytkowej zabudowie śródmieścia.

Najbliższy przystanek to „3 Maja – Sklep Złotnik”, około 100 m od lokalu. Dworzec kolejowy też pod nosem.

Godziny otwarcia (pewnie...
        2025-07-06, 14:01
      • bastion
        Bułgaria, Triavna, Pencho Raikov 5, Biraria Triavna Luc's.
        bastion
        Triavna nie leży na szczególnie uczęszczanych szlakach turystycznych, przynajmniej dla gości z zagranicy którzy najczęściej zaglądają do pobliskiego Velikego Tyrnova. Ale wśród Bułgarów, jak zauważyłem małe miasteczko położone w dolinie górskiej, ma niezłe wzięcie.
        Centrum...
        2025-02-02, 21:53
      • dadek
        Holandia, Utrecht, Europalaan 2 C, Brouwerij De Kromme Haring
        dadek
        W Utrechcie browarów nie brakuje, jednak ja wpadłem do tego miasta 19.07.2023 tylko na kilka godzin więc musiałem dokonać wyboru. Po zwiedzeniu pięknej starówki, na piwo postanowiłem pójść zupełnie gdzie indziej, z dala od tłumów i turystów.
        Powstały w 2016 roku browarek De Kromme...
        2023-09-07, 01:42
      • AaLeX
        Mała aktywność użytkowników naszego forum.
        AaLeX
        Witajcie. Nie wiem, czy w dobrym miejscu, ale jak coś, to można przenieść. Zastanawia mnie coraz mniejsza aktywność użytkowników tego forum. Na palcach maksymalnie obu rąk można policzyć aktywnych użytkowników, którzy regularnie dodają oceny piw. Ja także się staram. Dziwi mnie to,...
        2024-07-29, 16:05
      • dadek
        Austria, Wiedeń, Absberggasse 27, Bräuhaus Ten. Fifty.
        dadek
        30.04.2024 odwiedziliśmy dzielnicę Favoriten leżącą na południe od Hauptbahnhof, gdzie w 2018 roku zaczął swą działalność malutki browarek Ten. Fifty. Dojechać tu można tramwajami 6 i 11, po czym dojść 200 m.
        Miejsce na browar jest idealne - to jeden postindustrialnych budynków...
        2024-05-24, 00:56
      • Loading...
      • Koniec listy.
      Przetwarzanie...