Rodzina Vanpurzów najedzie Kraków. Nie bierzemy jeńców i nie znamy litości. Ktoś się chce spotkać?
"Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"
Butle z powietrzem zapakowane Tatarzy to mały pikuś przy ekipie Jaś/Igor
"Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika VanPurRz
Butle z powietrzem zapakowane
Jeśli Ci te butle z tlenem mają posłużyć do tego co zrobiłeś w Zawierciu to lepiej siedź na dupie i nigdzie nie jedź, to naprawdę jest obciachowe
Attached Files
Czymże jesteś śmierci ! Gdzie jest twój oścień?
Skoro my istniejemy, śmierć jest nieobecna,
skoro tylko śmierć się pojawi nas już nie ma.
Epikur z Samos.
Zytek dzieciorami, znaczy żadnego hardcorowo-punkowego picia miętówki w bramie nie będzie? : )
Mi mają naprawiać kolano po niedzieli ale pisz, może dam radę się dokulać.
PS: wobec powyższego preferuję lokale na trasie trasie tramwaju 18 i 52
Wytrzeźwiej chłoppaku, a jak już dojdziesz do siebie to umów się z zythumem na wspólne malowanie Krakowa butlami z powietrzem
Czymże jesteś śmierci ! Gdzie jest twój oścień?
Skoro my istniejemy, śmierć jest nieobecna,
skoro tylko śmierć się pojawi nas już nie ma.
Epikur z Samos.
Cześć,
mam taki niecny plan odwiedzin wszystkich browarów restauracyjnych w Polsce, tylko problem stanowi ustalenie ich kompletnej listy. Już myślałem, że mi się to udało i takich miejsc jest 109, ale w zeszły weekend byłem w Giżycku i okazało się, że tam również jest minibrowar...
Co prawda nie jest to piwo pierwszej potrzeby wśród browarbizowiczów, ale oryginał z Czech? Dużo piwa, dużo czeskich piwnych przekąsek i dużo innych atrakcji
Hej,
jako kibic TSW z prawie 50-letnim stażem, a zarazem kolekcjoner, zwracam się do P.T. Kolegów z apelem następującym: ktokolwiek widział, ktokolwiek wie, ma i chce odstąpić kapsle ze zdjęć, niech da znać! Mam ok. 25 tych kapsli z różnymi napisami wewnątrz, ale pewnie było ich...
Comment