Tak sobie myślę, że skoro większość warszawiaków deklaruje ogólną dyspozycyjność, to problem zgodzenia wszystkiego w czasie trochę się zmniejsza. Oczywiście fajniej byłoby spotkać się z większą grupą gości na raz (i miejmy nadzieję, że to się uda), ale za to alternatywą jest większa ilość spotkań - co przybysz, to impreza.
Cyrkonia, Marusia - co jest? Rzucajcie jakieś sugestie!
And69 napisał(a) Cały , mam wtedy impreze rodzinną .
To powiesz rodzinie, że masz bardzo ważne spotkanie służbowe
pułaś
--------------------------------- "(...)W kącikach flechtów wieczór już Lśni jak porzeczka krwawa Ukradkiem z rdzy wycieram nóż I między bajki wkładam"
zythum napisał(a) Skoro And-owi nie pasuje 29 to może 7-8 grudnia. Jest czas na ułożenie spraw tak aby móc się spotkać.
Yendras - tak czy tak daj znać jak będziesz przyjeżdżał.
SPOTKANIE JUTRO W RYBITWIE!!! GODZINA DO UZGODNIENIA...
pułaś
--------------------------------- "(...)W kącikach flechtów wieczór już Lśni jak porzeczka krwawa Ukradkiem z rdzy wycieram nóż I między bajki wkładam"
Ja też się wybieram do Warszawy z Kudłatą na wystawę Pikassa. Planujemy przyjazd w któryś czwartek i odjazd w piątek wieczorem. Tylko nie wiem gdzie jeszcze bedziemy pili, bo muszę się spotkac z moją redakcją i nie wiem co oni planuja. Bedę też miał spotkanie z Forum Swiata Motocykli na którym jestem Adminem ( Nie moderatorem!!!) . Więc okazji jest wiele tylko jakje połaczyć)
Kudłaty napisał(a) Ja też się wybieram do Warszawy z Kudłatą na wystawę Pikassa. Planujemy przyjazd w któryś czwartek i odjazd w piątek wieczorem. Tylko nie wiem gdzie jeszcze bedziemy pili, bo muszę się spotkac z moją redakcją i nie wiem co oni planuja. Bedę też miał spotkanie z Forum Swiata Motocykli na którym jestem Adminem ( Nie moderatorem!!!) . Więc okazji jest wiele tylko jakje połaczyć)
To daj znać w tym temacie, jak już będziesz wiedział.
Tak jest szefie Jak tylko coś bedę wiedział to powiem, ale raczej niedługo będę się wybierał. Wiecie może ile ulgowy bilet do Warszawy pociągiem kosztuje???
Weź pod uwagę Polski Express - ulgowiec 32 zł, jedziesz niewiele dłużej, niż pośpiechem. W środku kulturka - nawet kibel jest, więc można sobie piwkować.
Rok 2020 zbliża się dużymi krokami. Mam zamiar tak jak w tym roku prowadzić kalendarz giełd kolekcjonerskich dla piwomaniaków organizowanych na terenie Polski.
Dla jasności podaję zasady:
1. Wiadomość o giełdzie będę podawał, gdy się o niej dowiem z dowolnych źródeł....
Rok 2019 zbliża się dużymi krokami. Mam zamiar tak jak w tym roku prowadzić kalendarz giełd kolekcjonerskich dla piwomaniaków organizowanych na terenie Polski.
Dla jasności podaję zasady:
1. Wiadomość o giełdzie będę podawał, gdy się o niej dowiem z dowolnych źródeł. Będzie ona...
Comment