BrowarBiz utrzymuje się z dobrowolnych datków PremiumUżytkowników. Do absolutne podstawowego działania serwisu niezbędnych jest 100 wspierających osób. Żeby go móc rozwijać - potrzeba 300+ wspierających. Dodaj swoją cegiełkę teraz!
Nieustające wsparcie daje nam sklep piwowarski Centrum Piwowarstwa pokrywając resztę brakujących talarów - zapraszamy na zakupy!
Wczoraj spożyłam wraz z szacownym Pjenknikiem,dzięki uprzejmości Piwowara.
Bardzo smaczne,goryczka delikatna aczkolwiek zdecydowana.Tylko piana jakaś taka marna i krótkotrwała
Myślę,że bardziej fachowej oceny dokona imć Pjenknik,ale dla mnie 4(bo to w końcu nie było pszeniczne )
Pisz Waść co tam się u Was w Czarnowąsach wydarzyło...
Kierowałeś ruchem kiedy jechałem w stronę Opola.
Jak to się stało, że ta cysterna się przewróciła?
Chyba nikogo nie przygniotło? Uwijałeś się jak rasowy policjant...
Niestety już nieistnieje, choć pod koniec żywota (początek lat 90-tych) gruntownie się zmodernizował). Przejął go Żywiec i... zamknął Teraz, niemal w centrum Bielska, stoi nieczynny browar. Ponoć Żywiec jest skłonny sprzedać obiekty pod warunkiem, że nie będzie tam warzone piwo.
04.10.2003 Spotkanie w twierdzy Ziema w celu pożegnania lata, Łubniany. Ok. godz 16.00
Zapewnione jest piwo i mięso z grila.
Obecni:
Ziem,
Gul Gul + Dorota,
Art + Gosia,
Slavoy + Marusia,
Radegast + Sylwia,
Jerzy (???)
Pjenknik + Kamyczek,...
Połączone siły Adam XVI i Celta Bielskiego zamierzają w dniach 13-14 lipca dokonać najazdu na Opolszczyznę i przyległości. Gotowość przyjęcia najeźdzców wyrazili już Pjenknik z Kamyczkiem (13.VII) oraz Art.