Wspieraj BroBiz! BrowarBiz utrzymuje się z dobrowolnych datków PremiumUżytkowników.
Do absolutne podstawowego działania serwisu niezbędnych jest 100 wspierających osób.
Żeby go móc rozwijać - potrzeba 300+ wspierających.
Dodaj swoją cegiełkę teraz!
Nieustające wsparcie daje nam sklep piwowarski Centrum Piwowarstwa pokrywając resztę brakujących talarów - zapraszamy na zakupy!

2-3.10 - Celcik w Mikołajkach

Collapse
X

Treść dla wspierających

Treść dostępna jest dla osób, które wspierają działanie Browar.Bizu.

To nic nowego. Za wszystko, co tu widzisz (i za to, czego jeszcze nie widzisz), ktoś płaci — pracą, wiedzą albo pieniędzmi.

Browar.Biz to miejsce bez reklam, sponsorów i ukrytych interesów. Istnieje wyłącznie dzięki ludziom, którzy uznali, że warto.

Aktualny poziom wsparcia: 25%

To cel finansowy umożliwiający podstawowe działanie serwisu.

Możesz wesprzeć Browar.Biz na dwa sposoby:

• 💛 Wsparcie finansowe
    Jeśli możesz i chcesz — pomóż utrzymać serwis.
    Zaloguj się i wspieraj
  • ✍️ Wkład merytoryczny
    Napisz coś piwnego. Załóż temat lub dołącz do dyskusji.
Zaloguj się i napisz coś na ten temat Utwórz nowy wpis (w wybranym dziale)

Related Topics

Collapse

• celt_birofil
    25.08. - Celcik na chwilkę we Wrocławiu
    celt_birofil
    Tak się złożyło, że w ramach "wycieczki zakładowej" przywiozą nas do "matecznika" Forum Brovarum. Czasu nie będzie zbyt wiele, więc ograniczę się jedynie do SPIŻA. Gdyby ktoś z forumowej braci miałby ochotę się spotkać i proszę o kontakt
    2004-08-13, 09:33
  • celt_birofil
    13-17.10 - Celcik w Katowicach
    celt_birofil
    W tym terminie będą mnie przez 5 dni szkolić (zgadnijcie na jaki temat? )
    a ponieważ tego się nie da pojąć na trzeźwo, proponuję jakieś spotkanko. Planowo mamy kończyć ok. godziny 15
    2003-09-08, 15:00
  • celt_birofil
    14-15.10 - Celcik we Wrocławiu
    celt_birofil
    Postanowiłem w końcu osobiście nawiedzić matecznik Forum Browarum (przepraszam Opole ) w dniach 14-15.10. Proponuję początek ok. 16-17. Reszta w gestii gospodarzy.
    2004-09-29, 13:33
  • celt_birofil
    12.12.2003 - Celcik w Warszawie
    celt_birofil
    W dniach 12-13 zawieje mnie do Warszawy w celach turystyczno-krajoznawszych. Gdyby ktoś miał ochotę przyłączyć się do obchodów urodzin miesiąca (12.12), zapraszam. Zaczynam ok. 17.15 w rejonie Miodowej (Irish Pub)
    2003-12-02, 11:09
  • Oskarx
    Mikołajki poza sezonem
    Oskarx
    Kilka dni temu byłem w Mikołajkach i chciałem powiedzieć, że pod względem piwnym jest to żenada. Wydawało mi się, że byłem na Mazurach a okazało się, że byłem w Żywcu lyb w Tychach. Jest tam sporo knajp a zero piwa lokalnego . Browar Kormoran, Łomża, Jurand - ludzie patrzyli...
    2005-03-31, 11:11
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...