BrowarBiz utrzymuje się z dobrowolnych datków PremiumUżytkowników. Do absolutne podstawowego działania serwisu niezbędnych jest 100 wspierających osób. Żeby go móc rozwijać - potrzeba 300+ wspierających. Dodaj swoją cegiełkę teraz!
Nieustające wsparcie daje nam sklep piwowarski Centrum Piwowarstwa pokrywając resztę brakujących talarów - zapraszamy na zakupy!
Tak się złożyło, że w ramach "wycieczki zakładowej" przywiozą nas do "matecznika" Forum Brovarum. Czasu nie będzie zbyt wiele, więc ograniczę się jedynie do SPIŻA. Gdyby ktoś z forumowej braci miałby ochotę się spotkać i proszę o kontakt
W tym terminie będą mnie przez 5 dni szkolić (zgadnijcie na jaki temat? )
a ponieważ tego się nie da pojąć na trzeźwo, proponuję jakieś spotkanko. Planowo mamy kończyć ok. godziny 15
Postanowiłem w końcu osobiście nawiedzić matecznik Forum Browarum (przepraszam Opole ) w dniach 14-15.10. Proponuję początek ok. 16-17. Reszta w gestii gospodarzy.
W dniach 12-13 zawieje mnie do Warszawy w celach turystyczno-krajoznawszych. Gdyby ktoś miał ochotę przyłączyć się do obchodów urodzin miesiąca (12.12), zapraszam. Zaczynam ok. 17.15 w rejonie Miodowej (Irish Pub)
Kilka dni temu byłem w Mikołajkach i chciałem powiedzieć, że pod względem piwnym jest to żenada. Wydawało mi się, że byłem na Mazurach a okazało się, że byłem w Żywcu lyb w Tychach. Jest tam sporo knajp a zero piwa lokalnego . Browar Kormoran, Łomża, Jurand - ludzie patrzyli...