Czy są jacyś chętni na oglądanie meczów. Holandia Szkocja jest w Polsacie Sport który posiadam. Proszę o odpowiedź bo jeżeli nie ma to sobie pójdę dokina na Pancernik Patiomkin.
19.11, środa-dzisiaj.Polska Białoruś, Holandia Szkocja
Collapse
X
-
19.11, środa-dzisiaj.Polska Białoruś, Holandia Szkocja
To inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.Tagi: brak -
Odp: 19.11, środa-dzisiaj.Polska Białoruś, Holandia Szkocja
w ramach obchodów 86 rocznicy Wielkiej Socjalistycznej Rewolucji Październikowej?zythum napisał(a)
jeżeli nie ma to sobie pójdę dokina na Pancernik Patiomkin.
Nie było Ciebie tyle lat! Myślałem, że nie wrócisz już (Krystyna Prońko - koniec cytatu)
Related Topics
Collapse
-
Witam
Po 8 latach kolekcjonowania puszek piwnych moja " zajawka " do tego niestety robi się coraz mniejsza. Oraz również pojawił się stały problem kolekcjonerów puszek czyli - brak miejsca w domu.
Aktualnie mam blisko 4500 puszek a trzymanie tego w kartonach to...-
Channel: Giełda: kupię - sprzedam - zamienię
-
-
Aktualnie browar jest całkowicie zamknięty dla zwiedzających i nic nie wskazuje na to, że stanie się "restauracyjnym".
Na piwo zaszliśmy do znajdującej się vis a vis restauracji Sport & Family Hotel Josef.
Restauracja z pięknym tarasem na zewnątrz i krytym kortem...-
Channel: Czechy
-
-
Za kilkanaście dni wybieram się na Białoruś do Brześcia na kilka dni.
Jeżeli ktoś ma sprawdzone wiadomości o dobrym sklepie, knajpie w którym można kupić, napić się dobrego piwa z małych browarów, to poproszę o informację.-
Channel: Poszukuję miejsca...
-
-
Jest już informacja o giełdzie w Mińsku.
Wzorem poprzedniego roku giełda dwudniowa- wieczorna sesja w piątek oraz giełda od rana w sobotę.
Organizator jak zawsze klub Pywnyja Wolaty.
Wszystkie informacje o giełdzie pod linkiem:
https://volaty.by/minsk202...-
Channel: Giełdy kolekcjonerskie
2019-12-24, 00:45 -
-
Witam .Mam do sprzedania ok 15 zeszytów etykiet zagranicznych . Głównie z Niemiec ,NRD ,NRF , Czechosłowacji ,ZSRR ,Węgier .2 zeszyty to etykiety z krajów : Szwajcaria ,RPA , Haiti ,Lesotho ,Botswana ,Liberia,Honduras,Kamerun,Laos,Nepal,Pakistan,Luks emburg,Czad,Kenia ,Etiopia,Seszele,Norwegia...
-
Channel: Giełda: kupię - sprzedam - zamienię
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment