To zależy od pogody na rower
Wrocław, piątek / sobota
Collapse
X
-
Ja zrobię orienta zaraz, czy uda mi się jutro załatwić coś na uczelni.
Jeśli tak, to zawinę jutro. Poza tym w planie przekazanie beczki Jacksonowi, no i jakieś piwo też bym napiłLast edited by naczelnik; 2005-09-05, 11:33.Popieram domowe browary!
Polakom gratulujemy naczelnika
Zamykam browar.
Nie mogę robić tak skandalicznie dobrego piwa.
gratulacje wstrzymane:Pogratuluj bolcowiComment
-
-
Szanowne Towarzystwo!
Czemu taka miła propozycja Slavoya taki nikły entuzjazm wzbudziła? Nawet nie ustaliliśmy jeszcze gdzie się spotykamy.... Może dzisiaj, dla odmiany Instytut? Ktoś może był ostatnio i ma rozeznanie w jakości Bartka? Za Instytutem przemawia fakt kończenia imprezy o 22, bo wszak niektórzy jutro jeszcze idą do pracy....Maciek
Szukam przytulnego kącika do palenia fajki... ;-)Comment
-
Choć transport rowerowy zdecydowanie bardziej do mnie przemawia (a pod Instytutem roweru nie zostawię), to jednak Bartka nie piłem już dwa miesiące, więc z ogromną przyjemnością przypomnę sobie dziś jego smak.
I jednak wpadnę sam, bo koledze coś wypadło. Godzina 18 jak najbardziej mi odpowiada.browerzysta, abstynent i nałogowy piwoholik c[]
Światem rządzi miłość. Ja na przykład kocham piwo :]Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika WiktoriaNas na 90% nie będzie. Miłej zabawy .Maciek
-
Wiem, wiem, wszyscy na zlocie albo w drodze na zlot.... Ale może jest ktoś, kto z różnych powodów na zlot nie jedzie a chciałby dziś wieczorem napić się piwa? Jeśli są chętni proponuję Wagon na Świebodzkim. Jeśli do 16 nikt się nie odezwie, to przyjmujemy (z Ewwa53), że chętnych brak i spędzamy wieczór przy grillu i piwku domowym we własnym gronie.Maciek
-
Witam, ja bym się wybrał ale dopiero od 19 ,no może troszkę wcześniej i było by mnie dwoje"nie zostanę onanistką bo jestem anarchistką" :)
Widziałem u Dori i Kopyra i też tak myślę: Browar to nie apteka :))
Poszukujesz wiedzy na temat browarnictwa amatorskiego?
Przeczytaj >>>>FAQ<<<<
Sprawdź >>>Przewodnik<<<Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika fidoangelWitam, ja bym się wybrał ale dopiero od 19 ,no może troszkę wcześniej i było by mnie dwojeMaciek
-
Ja nie był w Wagonie -nigdy nie był"nie zostanę onanistką bo jestem anarchistką" :)
Widziałem u Dori i Kopyra i też tak myślę: Browar to nie apteka :))
Poszukujesz wiedzy na temat browarnictwa amatorskiego?
Przeczytaj >>>>FAQ<<<<
Sprawdź >>>Przewodnik<<<Comment
Comment