Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika seta
Wrocław, piątek / sobota
Collapse
X
-
Cholera, impreza stulecia. Były cztery, w porywie do pięciu osób. Stawili się:
-slavoy
-jaqba
-wiktoria
-qboland
-i nasz kochany niezrzeszony Robert
Wracając poznałem smak gleby, bo para kutafilców pięć metrów przed moim rowerem postanowiła przejść z chodnika na ścieżkę rowerową
PS
JAckson masz bana. Miałem dla Ciebie Tool-Salival.Dick Laurent is dead.Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika slavoybo para kutafilców pięć metrów przed...
kto to jest ?Popieram domowe browary!
Polakom gratulujemy naczelnika
Zamykam browar.
Nie mogę robić tak skandalicznie dobrego piwa.
gratulacje wstrzymane:Pogratuluj bolcowiComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika slavoy-i nasz kochany niezrzeszony Robert
Mam nadzieję, że nic poważnego Ci się nie stało i że nie wyglebiłeś się przed tymi kutafilcami tylko razem z nimi?browerzysta, abstynent i nałogowy piwoholik c[]
Światem rządzi miłość. Ja na przykład kocham piwo :]Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika QbolandI nie tylko, jako humanista sprawdź opis w swoim profilu bo jak na humanistę to słowo "seldom" powinno Cię zaboleć.Wszystkim zainteresowanych zapraszam do Gabinetu Medycyny Estetycznej w Warszawie. Ręczę za jakość usług. Info PW.Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika slavoy
JAckson masz bana. Miałem dla Ciebie Tool-Salival.MM961
4:-)Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika JAQBAKochani Zlotowicze szerokiej drogi , bawcie się dobrze
A ja i tak w piątek idę na pszeniczkę do Lamusa - kto może ten niechaj przybywa.
Będę około 19.00Comment
-
Jestem za Lamusem, sekcja Wro póki co ma chyba dosyć piwek polskichComment
-
Acha - jest taka sprawa. W najbliższy weekend Chris ma znowu przepustkę i zgłaszał chęc poimprezowania z nami (pewnie znowu godzinkę przy coli), ale jeszcze nie wiem, czy to będzie piatek, czy sobota.
Po za tym jest taka opcja, że można zrobić minipowtórkę z grilla na Sepolnie, bo ...moi rodzice wybywają na Oktoberfest (będa pili piwko za jedyne 7,5 ojro za litr)
Dlaczego mini? Bo jeden wieczór, z opcją noclegu (czyli z leczeniem się rano) i z własnym piwem, bo raczej na zamówienie rollbaru będzie za późno, zanim podejmiemy jakiekolwiek decyzje
Tylko u mła to raczej sobota, bo można zebrać się wcześniej, jak jeszcze nie jest zimno na grilla. Taka oto sobie luźna propozycja na wieczór degustacji piw domowychComment
Comment