Uwaga uwaga! Mam PEWNĄ informację, że warto zajrzeć do lokalu "Dobre Czasy" na Szajnochy - może skrócimy wizytkę w Instytucie i w drodze powrotnej zajrzymy na jedno? Nie pytajcie, co leją - tajemnica, powiem Wam na ucho jak się spotkamy
Dzięki za spotkanie, długo będę pamiętać litrowe kufle z Bartkiem.
A tak w ogóle to jestem za... tzn. Za.
Marusia, dzięki za nocleg, niestety nie zdążyłem zmyć garów, bo spieszyłem się na spotkanie z Naczelnikiem, który się nie zjawił, więc jak bęcki, to jemu.
Lokal prowadzony przez Radka Fuksa z dobrym wyborem rotujących pip, mieści się w dzielnicy Kobylisy, na północy Pragi. Niedaleko Pivovar Ladvi Cobolis czy wyszynk Bad Flash.
Mieliśmy niedaleko z odjechanej miejscówki noclegowej przy Drahanskim Potoku.
Sklep znajduje się na terenie Browaru Amber w Bielkówku, w pobliżu Gdańska. Bielkówko to malownicza miejscowość na Kaszubach, znana z tradycji piwowarskich i naturalnego krajobrazu. Browar Amber, założony w 1994 roku, jest jednym z pionierów piwowarstwa...
wszystko jak zwykle kłębi się pod koniec roku jeszcze bardziej niż zwykle i mam wielką prośbę do Was. Powtórka z roku 2005
Zostało trochę piw które nie były opisywane juz jakiś czas lub nie wiadomo na pierwszy rzut oka z całą pewnością czy dostępne były na rynku w kończącym się...
Wymienię Gar emaliowany brązowy w dobrym stanie - średnica wew. 40 cm,wysokość 32 cm na KEG 50 l lub większy może mieć uszkodzony fitting byle reszta byla szczelna.
Do gara jest pokrywka na brzegach lekko uszkodzona.
Jeśli ktoś chętny we Wrocku lub najbliższych okolicach to...
Comment