Prezesie sledź jest dobry do gorzałki do kufelka piwa wolę precelka piwnego
Aluzju poniał?
Lepiej milcząc uchodzić za idiotę, niż odzywając się rozwiać wszelkie wątpliwości.
------------------------------------------------------------------
Jasne czy ciemne? Jasne, że ciemne!
krótka piłka... już w trzecim lokalu schodzi beczka Smoczej i będzie podpinane nowe, więc jak chcemy się załapać na Smoczą to proponuję sobotę. w przyszłym tygodniu wszystkie lokale będą miały tylko PA. czy wogóle jest chęć spotkania się w tym tygodniu?? (poza tymi, którzy już się zgłosili).
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezes
krótka piłka... już w trzecim lokalu schodzi beczka Smoczej i będzie podpinane nowe, więc jak chcemy się załapać na Smoczą to proponuję sobotę. w przyszłym tygodniu wszystkie lokale będą miały tylko PA. czy wogóle jest chęć spotkania się w tym tygodniu?? (poza tymi, którzy już się zgłosili).
Reflektuję na sobotę, tylko nie wiem o której wrócę w kielc i ile zajmie wyładowanie pralki . Faktycznie, jeśli SG się kończy to trzeba się napić na zapas.
Nie na rękę mi ta sobota, wolał bym piątk, ale dostosuję się. Prezesie w jakich lokalach zeszła Smocza, poza Pierwszym lokalem... Mam się widzieć z kumplem i myślałem na to piwko iść. Myślałem zajżeć do Pils-Grill-Baru.
To lubię: Czarnków, Krajan, Amber, EDI, Fortuna, BOSS, Lwówek Śląski, Grybów, Jagiełło, Łódź, Browar Na Jurze, GAB, Kormoran, Gościszewo, Konstancin, Staropolski, Zodiak, Zamkowy, Ciechanów
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MarcinKa
Nie na rękę mi ta sobota, wolał bym piątk, ale dostosuję się. Prezesie w jakich lokalach zeszła Smocza, poza Pierwszym lokalem... Mam się widzieć z kumplem i myślałem na to piwko iść. Myślałem zajżeć do Pils-Grill-Baru.
W tym lokalu chyba najwolniej schodzi to piwo, więc myślę, że się załapiecie
Pils-Grill-Bar na lwowskiej: dziś pewnie zejdzie, najdalej jutro. też mają już na stanie nową i czekają na podpięcie;
Non-Iron: podobnie, ale zejdzie na pewno dziś!;
Stolarska: Już od soboty jest PA;
Rutyna: od wczoraj PA
pozostałe nie udało mi się sprawdzić...
Cześć,
mam taki niecny plan odwiedzin wszystkich browarów restauracyjnych w Polsce, tylko problem stanowi ustalenie ich kompletnej listy. Już myślałem, że mi się to udało i takich miejsc jest 109, ale w zeszły weekend byłem w Giżycku i okazało się, że tam również jest minibrowar...
Co prawda nie jest to piwo pierwszej potrzeby wśród browarbizowiczów, ale oryginał z Czech? Dużo piwa, dużo czeskich piwnych przekąsek i dużo innych atrakcji
Hej,
jako kibic TSW z prawie 50-letnim stażem, a zarazem kolekcjoner, zwracam się do P.T. Kolegów z apelem następującym: ktokolwiek widział, ktokolwiek wie, ma i chce odstąpić kapsle ze zdjęć, niech da znać! Mam ok. 25 tych kapsli z różnymi napisami wewnątrz, ale pewnie było ich...
Comment