Do Krakowa pociąg z Białej przyjeżdża o 21.15. Prosto z dworca idziemy z Bahtolem do CK na dwa małe piwa (co by zaliczyć pierwszy punkt mej pielgrzymki) a potem zgodnie z sugestią Bartka udajemy się do laibockowego lokalu (Espresso?) na Stary Kraków.
Kraków - propozycje spotkania
Collapse
X
-
-
-
A jak Cię można wkurzyć?
Przyjdź jutro, bo na ten 1 maj odpowiedziałem tylko ja i zresztą już się wycofałem. Moglibyśmy sfinalizować zakup Żnina.To lubię: Czarnków, Krajan, Amber, EDI, Fortuna, BOSS, Lwówek Śląski, Grybów, Jagiełło, Łódź, Browar Na Jurze, GAB, Kormoran, Gościszewo, Konstancin, Staropolski, Zodiak, Zamkowy, CiechanówComment
-
Z tego co pamietam to prezes wybrał się samPierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezespostaram się, ale ostatnio witałem prawie sam Piecię, Marusię i Żą z dziewczyną, więc muszę ciut spałzować, albo musicie wybrać majętniejszego prezesa
Lepiej milcząc uchodzić za idiotę, niż odzywając się rozwiać wszelkie wątpliwości.
------------------------------------------------------------------
Jasne czy ciemne? Jasne, że ciemne!Comment
-
-
Piecię przegapiłem, był temat na forum.
Marusia była tak krótko i nieoczekiwanie, że nie było czasu dać znać, sam e-prezes był.
Na spotkaniu z żąleną i jego dziewczyną był e-prezes, Antałek i Ja, temat był na forum.To lubię: Czarnków, Krajan, Amber, EDI, Fortuna, BOSS, Lwówek Śląski, Grybów, Jagiełło, Łódź, Browar Na Jurze, GAB, Kormoran, Gościszewo, Konstancin, Staropolski, Zodiak, Zamkowy, CiechanówComment
-
Musisz wprowadzić jakieś zasady w tej sekcji, np. każdy gość ma prawo, a nawet musi postawić piwo Prezesowi, każdy nowy członekPierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezespostaram się, ale ostatnio witałem prawie sam Piecię, Marusię i Żą z dziewczyną, więc muszę ciut spałzować, albo musicie wybrać majętniejszego prezesa
sekcji również. Część kosztów ci odpadnie, a i motywację bedziesz miał, co by nowych LajboCKów werbować i gości przyjmować.
Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :DComment
-
Bardzo chętnie się podporządkujęPierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MaggykMusisz wprowadzić jakieś zasady w tej sekcji, np. każdy gość ma prawo, a nawet musi postawić piwo Prezesowi, każdy nowy członek
sekcji również. Część kosztów ci odpadnie, a i motywację bedziesz miał, co by nowych LajboCKów werbować i gości przyjmować.
Comment
-
To zamiast buszować po Browarze siadaj teraz do książek a jutro się wkurzajPierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ShlangbaumJak się wkurzę to z wami pójdę
Comment
-
Młodych LajboCKów będzie obdzierał, no co TyPierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MaggykMusisz wprowadzić jakieś zasady w tej sekcji, np. każdy gość ma prawo, a nawet musi postawić piwo Prezesowi, każdy nowy członek
Jednak przyjezdnych można
Właśnie narodziła się nowa świecka tradycja, każdy kto odwiedza Kraków ma postawić piwo e-prezesowi a potem pocałować w dupe zakonnicę na Górze Borkowskiej w ramach prostestu przeciw niesmacznemu piwu z Relakspola

Właśnie z uczelni wróciłem. Ty mnie nie denerwujPierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dkrasnodebskiTo zamiast buszować po Browarze siadaj teraz do książek a jutro się wkurzaj
Ostatnia zmiana dokonana przez Shlangbaum; 2006-04-28, 16:41.Comment
-
to nie znaczy, że nie można mnie zdetronizowaćPierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ergieZ tego co pamietam to prezes wybrał się sam
lub sam abdykuje 
toż pisałem, że "prawie".Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MarcinKa...
Na spotkaniu z żąleną i jego dziewczyną był e-prezes, Antałek i Ja, temat był na forum.
staram się każdego krakusa witać na PW i zapraszać na spotkania, ale niewielu chce przyjść. może to ja jestem problemem?Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MaggykMusisz wprowadzić jakieś zasady w tej sekcji, np. każdy gość ma prawo, a nawet musi postawić piwo Prezesowi, każdy nowy członek
eee, pitolisz... piwko jest lepsze niż ze żnina i innych które ostatnio piłem.Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Shlangbaum...a potem pocałować w dupe zakonnicę na Górze Borkowskiej w ramach prostestu przeciw niesmacznemu piwu z Relakspola

Comment
-
Szczerze mówiąc to nie wyobrażam sobie sekcji i spotkań bez Ciebie więc i Ty nie pitolPierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezesMoże to ja jestem problemem?
Comment
-
i było fajnie. w CK takiego tłoku to dawno nie widziałem. piliśmy na stojaka przy gablocie ze szkłem (przy wyjściu). za to w Espresso ja dotrwałem do 1.30, a koledzy bahtol, MarcinKa i nasz drogi gość dkrasnodebski zostali dłużej.Comment
-
Ja coś koło trzeciej do domu dotarłem, a wracałem z bahtolem i dkrasnodebskim taxi, więc wyszliśmy chyba grubo po 2. Poszły 4 dzbanki i 1 kolejka na koniec.To lubię: Czarnków, Krajan, Amber, EDI, Fortuna, BOSS, Lwówek Śląski, Grybów, Jagiełło, Łódź, Browar Na Jurze, GAB, Kormoran, Gościszewo, Konstancin, Staropolski, Zodiak, Zamkowy, CiechanówComment
-
A ja o 21 wróciłem do Krakowa dopiero z bieżmowania kuzynów i proszę mi tutaj przykrości nie robić
Comment