Spoko spoko, e-prezesie, na giełdzie będzie trochę ludzi nie-z-Krakowa, ja się nastawiam na jakiś poważny kurs po knajpach krakowskich, nie wymigasz się
tak, tak potwierdzam to prawda towarzystwo nie dopisało tylko niezapowiedziana Nowa Huta ( dzielnica Krakowa ) dojechała i wychyliła piwko z e-prezesem
ps.obdarowany specjalnym płynem z browaru e-prezesa będę degustował - żałujcie wszyscy
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezes
wiecie co? niepoważne to wszystko! ja jestem dziś w C.K. po 14. na giełdzie też będę, ale nie organizuje już żadnego spotkania
ze mną tysz się nie zorganizujesz
Lepiej milcząc uchodzić za idiotę, niż odzywając się rozwiać wszelkie wątpliwości.
------------------------------------------------------------------
Jasne czy ciemne? Jasne, że ciemne!
najprawdopodobniej będę o tej porze lub ciut potem w Starym Porcie, ale tytułowe spotkanie miało być w nieco większym gronie. z kolegą ergiem umówiłem się na piwko w lutym. szczegóły wkrótce.
niemniej jeśli w ten sposób mają wyglądać krakowskie integracje to zapewne więcej pożytku przyniesie okołogiełdowa integracja
Prezesie proponuję czwartek, 3 luty, godz. 16.30, do wyboru Dom Norymberski albo CKBrowar. Co Ty na to
Lepiej milcząc uchodzić za idiotę, niż odzywając się rozwiać wszelkie wątpliwości.
Ja wreszcie dysponuję stałym łączem w domu i nie będę się dowiadywał na godzinę przed spotkaniem albo w godzinę po spotkaniu, że takowe było. Bardzo chętnie wyskoczę z Wami w czwartek do CK, myślę że Nitka też.
Pozdrowienia i do zobaczenia.
Cześć,
mam taki niecny plan odwiedzin wszystkich browarów restauracyjnych w Polsce, tylko problem stanowi ustalenie ich kompletnej listy. Już myślałem, że mi się to udało i takich miejsc jest 109, ale w zeszły weekend byłem w Giżycku i okazało się, że tam również jest minibrowar...
Co prawda nie jest to piwo pierwszej potrzeby wśród browarbizowiczów, ale oryginał z Czech? Dużo piwa, dużo czeskich piwnych przekąsek i dużo innych atrakcji
Hej,
jako kibic TSW z prawie 50-letnim stażem, a zarazem kolekcjoner, zwracam się do P.T. Kolegów z apelem następującym: ktokolwiek widział, ktokolwiek wie, ma i chce odstąpić kapsle ze zdjęć, niech da znać! Mam ok. 25 tych kapsli z różnymi napisami wewnątrz, ale pewnie było ich...
Comment