Rzeczywiście tylko "wpadnę", bo mi się goście z Torunia zwalili od czwartku do soboty. Pokażę Wam, jak się pije piwo z zatkanym nosem. Tylko czy ja pamiętam po tych wszystkich degustacjach, po co się tak pije
Jak widać czas nie pyta, nie stoi tylko gna do przodu Ja będę musiał zajrzeć do notatek,com je tam naprędce zrobił. Bardzo fajnie Cię było poznać. Pozdrawiam serdecznie
e-prezes
Shlangbaum
bahtol
Antałek
berdo
Publius
slawekkazek (połamany ale postara się dotrzeć - pijmy więc do piątku za jego nogę )
MarcinKa
Jeżeli BULLET, cielak, Titus_Fox, mwojtaszek, eon, yoopy, U-BOT czy ktoś jeszcze się wybiera to niech napisze to tutaj, bo jak będzie sporo osób to trzeba będzie odpowiedni lokal wybrać
Ostatnia zmiana dokonana przez Shlangbaum; 2006-05-17, 11:38.
Powód: zapomniałem o MarcinCe
przecież pisałem "piszę się na to, rezerwuję czas i czekam na dalsze instrukcje". a zatem ? napiszcie po prostu gdzie, bo kiedy i o której to wiadomo. Tylko z wyborem knajpy - błagam - weźcie pod uwagę, że nie palę [chyba nie jestem jedyny] i nienawidzę się wędzić w dymie. Prooooszę.
Ostatnia zmiana dokonana przez Titus_Fox; 2006-05-17, 13:03.
Cześć,
mam taki niecny plan odwiedzin wszystkich browarów restauracyjnych w Polsce, tylko problem stanowi ustalenie ich kompletnej listy. Już myślałem, że mi się to udało i takich miejsc jest 109, ale w zeszły weekend byłem w Giżycku i okazało się, że tam również jest minibrowar...
Co prawda nie jest to piwo pierwszej potrzeby wśród browarbizowiczów, ale oryginał z Czech? Dużo piwa, dużo czeskich piwnych przekąsek i dużo innych atrakcji
Hej,
jako kibic TSW z prawie 50-letnim stażem, a zarazem kolekcjoner, zwracam się do P.T. Kolegów z apelem następującym: ktokolwiek widział, ktokolwiek wie, ma i chce odstąpić kapsle ze zdjęć, niech da znać! Mam ok. 25 tych kapsli z różnymi napisami wewnątrz, ale pewnie było ich...
Comment