to postawię ci piwo :P
Kraków - propozycje spotkania
Collapse
X
-
No właśnie, i nie jedno
Panowie a czy tam będzie mecz? Jeśli tak to się nie pogada za bardzo. Jak chodzi o mnie to ten warzywniak mnie nie interesuje.To lubię: Czarnków, Krajan, Amber, EDI, Fortuna, BOSS, Lwówek Śląski, Grybów, Jagiełło, Łódź, Browar Na Jurze, GAB, Kormoran, Gościszewo, Konstancin, Staropolski, Zodiak, Zamkowy, CiechanówComment
-
mecz jest o 16. a o jaki warzywniak chodzi, bo dziś jakoś nie łapię dowcipówPierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MarcinKaNo właśnie, i nie jedno
Panowie a czy tam będzie mecz? Jeśli tak to się nie pogada za bardzo. Jak chodzi o mnie to ten warzywniak mnie nie interesuje.
Ostatnia zmiana dokonana przez e-prezes; 2006-06-20, 15:07.Comment
-
24.06 bedę przejazdem przez Kraków.Może by tak wychylić szklaneczkę Smoczej lub czegoś innego? W Krakowie będe prawdopodobnie w godzinach popołudniowo-wieczornych.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
24 są Wianki i jestem już umówiony, ale jeśli będą to godziny popołódniowe to z chęcią przed Wiankami jakieś piwo wypiję. Na Wiankach i innych imprezach masowych pić nie wolno
To lubię: Czarnków, Krajan, Amber, EDI, Fortuna, BOSS, Lwówek Śląski, Grybów, Jagiełło, Łódź, Browar Na Jurze, GAB, Kormoran, Gościszewo, Konstancin, Staropolski, Zodiak, Zamkowy, CiechanówComment
-
To fakt. W ubiegłym roku na Wiankach zostałem poproszony do radiowozu z powodu trzymania puszki z piwem. Pan policjant zapytał czy mam za dużo pieniędzyPierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MarcinKaNa Wiankach i innych imprezach masowych pić nie wolno
Dopiero ukrycie puszki w tęczowej skarpecie ówczesnej narzeczonej zadowoliło panów z patrolu. Uśmiechnęli się pokazali ok i puścicli. Tak więc, pić można ale ze tylko ze skarpety.
Comment
-
No dobra a co to są te Wianki?Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MarcinKa24 są Wianki i jestem już umówiony, ale jeśli będą to godziny popołódniowe to z chęcią przed Wiankami jakieś piwo wypiję. Na Wiankach i innych imprezach masowych pić nie wolno
Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
Comment
-
To pogańskie święto 'Noc Kupały', które dawniej polegało na masowym kopulowaniu w krzakach przy blasku księżyca z okazji zrównania dnia z nocą i szukania kwiatu paproci
Dziś jest to noc św. Jana a w praktyce wygląda tak, że nad wisłą przy Wawelu są koncerty i popijawa a dziewice puszczają sobie wianki do Wisły i jak jakiś kawaler taki wianek wyłowi...
Comment
-
No niestety kawalerem to już nie jestem.Ale te kopulowanie to musiało byc całkiem całkiem.Czy teraz oprócz tych wianków jest w planie takie kopulowanie?Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ShlangbaumTo pogańskie święto 'Noc Kupały', które dawniej polegało na masowym kopulowaniu w krzakach przy blasku księżyca z okazji zrównania dnia z nocą i szukania kwiatu paproci
Dziś jest to noc św. Jana a w praktyce wygląda tak, że nad wisłą przy Wawelu są koncerty i popijawa a dziewice puszczają sobie wianki do Wisły i jak jakiś kawaler taki wianek wyłowi... 
Comment
-
To jak człek już nie kawaler to kopulować nie może?Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kiszotNo niestety kawalerem to już nie jestem.Ale te kopulowanie to musiało byc całkiem całkiem.Czy teraz oprócz tych wianków jest w planie takie kopulowanie?
Comment
-
Nie. Bo jak ona nie jest dziewica, to nie może wianka puścić. Jakaś równowaga w naturze musi byćPierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dkrasnodebskiTo jak człek już nie kawaler to kopulować nie może?
Młode koty mają adhd, niestety.
Aksjomat Cole'a - suma inteligencji na planecie jest stała, liczba ludności rośnie.
Dysleksja i żyrafy nie istnieją.
Jaszczomb jaszczombowi pudla nie wydudla.Comment
-
Święte słowaPierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kot_z_cheshireNie. Bo jak ona nie jest dziewica, to nie może wianka puścić. Jakaś równowaga w naturze musi być
Comment
-
Ja się na Wianki nie piszę i to z kilku powodów mimo, że grać będzie wreszcie ktoś kogo słucham i kumpel mnie ciągnie na ten koncert.
Jest to impreza typowo plebejska i to w klimacie jaki nie znoszę, czyli juvenaliowym - masa narąbanych szczyli; piwa nie będzie, a wszyscy narąbani jakby cysterka z polmosu przyjechała; nie mam nic do kopulowania - wszak kawalerem jestem - ale lubię odrobinę intymności
Ostatnia zmiana dokonana przez e-prezes; 2006-06-22, 12:53.Comment