Jutro wieczorem jest ktoś chętny?
Kraków - propozycje spotkania
Collapse
X
-
Ja mam ochotę na Szynk, albo mordownię z Namysłowem (oj dawno go nie piłem). Jestem jednak otwarty na sugestie.To lubię: Czarnków, Krajan, Amber, EDI, Fortuna, BOSS, Lwówek Śląski, Grybów, Jagiełło, Łódź, Browar Na Jurze, GAB, Kormoran, Gościszewo, Konstancin, Staropolski, Zodiak, Zamkowy, CiechanówComment
-
W tym temacie, w knajpie o której pisze piokl byłem ze dwa tygodnie temu i właściciel twierdził, że leją Namysłów. Może umówmy się w tej spelunce, sprawdzimy co i jak, a później można przejść nawet do NI.
19?To lubię: Czarnków, Krajan, Amber, EDI, Fortuna, BOSS, Lwówek Śląski, Grybów, Jagiełło, Łódź, Browar Na Jurze, GAB, Kormoran, Gościszewo, Konstancin, Staropolski, Zodiak, Zamkowy, CiechanówComment
-
Dzisiaj z prezesem spotykamy się w Omercie na Janowie o 19. Chętni mogą dołączyć, zapraszamy.To lubię: Czarnków, Krajan, Amber, EDI, Fortuna, BOSS, Lwówek Śląski, Grybów, Jagiełło, Łódź, Browar Na Jurze, GAB, Kormoran, Gościszewo, Konstancin, Staropolski, Zodiak, Zamkowy, CiechanówComment
-
"Przepraszam, przepraszam, przepraszam... służbowo!"
Według obecnie obowiązującego planu w moim zakładzie pracy w najbliższym tygodniu jestem wysyłany delegacyjnie do Krakowa. Szczęśliwie normalną część dnia mogę przeznaczyć na normalne działania.
A zatem, jeśli ktoś z forumowiczek lub forumowiczów krakowskich (tudzież okolic) miałby ochotę na słowo spotkaniowe przy dobrym piwie, to czwartek (16.X) by się ku temu skłaniał; ze startem kolem 18, 19, lub 20 godziny.
Moje dotychczasowe doświadczenie z wizyt w Krakowie skłania mnie do zagoszczenia w dwóch miejscach: Omerta i NonIron.
Cóż, jeśli ktoś w tym temacie dorzuci słowo, to pewnie uda się ustalić i miejsce, i godzinę.Znam osoby pijące koncerniaki, mimo że próbowały PIWA. Już nie potrafię im pomóc...
Maciek urodził się po zamknięciu Browarów Warmińsko-Mazurskich "JURAND" w Olsztynie. Będą musiały mu wystarczyć wspomnienia taty...
Mateusz z kolei... w okresie wielkiego bumu browarów kontraktowych i minibrowarów restauracyjnych. Czego się ze mną napije za kilkanaście lat?Comment
-
Ja raczej się stawię, chyba że na szkolenie mnie wyślą.To lubię: Czarnków, Krajan, Amber, EDI, Fortuna, BOSS, Lwówek Śląski, Grybów, Jagiełło, Łódź, Browar Na Jurze, GAB, Kormoran, Gościszewo, Konstancin, Staropolski, Zodiak, Zamkowy, CiechanówComment
Comment