mnie juz wyslali, wiec pozdro z Warszawy i milej zabawy
Kraków - propozycje spotkania
Collapse
X
-
Szanowne Koleżanki, Szanowni Koledzy!
Właśnie się dowiedziałem, że czwartkowy plan delegacji przewiduje zakończenie dnia o 1:00 (już w piątek), więc dobre piwo w ten dzień będzie tylko w moich myślach.
(przecie nawet jak będzie służbowe piwo, to nię będzie to PIWO )
Ale co najważniejsze!
Może dałby ktoś radę wolną chwilę przesunąć z czwartku na środę. Na około 21 planuję dotrzeć do Omerty. Może rugby podebnie coś specjalnego
Także 15.X, 21:00 Omerta. Zapraszam na słowo rozmowy przy dobrym piwie.
Znam osoby pijące koncerniaki, mimo że próbowały PIWA. Już nie potrafię im pomóc...
Maciek urodził się po zamknięciu Browarów Warmińsko-Mazurskich "JURAND" w Olsztynie. Będą musiały mu wystarczyć wspomnienia taty...
Mateusz z kolei... w okresie wielkiego bumu browarów kontraktowych i minibrowarów restauracyjnych. Czego się ze mną napije za kilkanaście lat?Comment
-
"You can't be a real country unless you have a beer and an airline - it helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer."
(Frank Zappa)
"It is not from the benevolence of the butcher, the brewer, or the baker that we expect our dinner, but from their regard to their own interest. We address ourselves, not to their humanity but to their self-love" (Adam Smith)Comment
-
Zapomniałem o meczu. No nic, jakby ktoś rzucił tu jakieś konkretne swoje możliwości, to może coś dogadamy.
E-prezesie numer mam, więc najwyżej się przypomnę (nigdy nie wiadomo kiedy nadejdzie czas rozstania służbowego z pozostałymi delegacjuszami ).
Znam osoby pijące koncerniaki, mimo że próbowały PIWA. Już nie potrafię im pomóc...
Maciek urodził się po zamknięciu Browarów Warmińsko-Mazurskich "JURAND" w Olsztynie. Będą musiały mu wystarczyć wspomnienia taty...
Mateusz z kolei... w okresie wielkiego bumu browarów kontraktowych i minibrowarów restauracyjnych. Czego się ze mną napije za kilkanaście lat?Comment
-
e-prezes jak wstanie po trzeciej z rzędu nocnej zmianie, to wsam raz po poludniu będzie na siłachZnam osoby pijące koncerniaki, mimo że próbowały PIWA. Już nie potrafię im pomóc...
-
-
"You can't be a real country unless you have a beer and an airline - it helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer."
(Frank Zappa)
"It is not from the benevolence of the butcher, the brewer, or the baker that we expect our dinner, but from their regard to their own interest. We address ourselves, not to their humanity but to their self-love" (Adam Smith)Comment
-
Ja w tym momencie nic nie mogę powiedzieć. Jeśli będę miał czas, będę dzwonił.To lubię: Czarnków, Krajan, Amber, EDI, Fortuna, BOSS, Lwówek Śląski, Grybów, Jagiełło, Łódź, Browar Na Jurze, GAB, Kormoran, Gościszewo, Konstancin, Staropolski, Zodiak, Zamkowy, CiechanówComment
-
W piątek o 15.30 spotykam się w Non Ironie z Krakusem z Warszawy.
Jak ktoś chętny to zapraszamyTo lubię: Czarnków, Krajan, Amber, EDI, Fortuna, BOSS, Lwówek Śląski, Grybów, Jagiełło, Łódź, Browar Na Jurze, GAB, Kormoran, Gościszewo, Konstancin, Staropolski, Zodiak, Zamkowy, CiechanówComment
Comment