zatem proponuję środę ok. 17 na Stolarskiej.
Kraków - propozycje spotkania
Collapse
X
-
Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika mwojtaszekA do ktorej siedzicie? Bo ja mogę się trochę spóźnićComment
-
Chyba jaja sobie robicie Byłem na stolarskiej ok. 18:00 i siedziałem tam do ok. 18:50 - poza jakąś zakochaną parą, dwiema psiapsiółkami i samotnego piwosza przy barze - nie spotkałem NIKOGO, kto by przypominał choć lajboCK'ów (( Nie w tym matrixie byłyem, czy coś?
--
MarekMarek - domowarzyciel namiętnyComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika mwojtaszekChyba jaja sobie robicie Byłem na stolarskiej ok. 18:00 i siedziałem tam do ok. 18:50 - poza jakąś zakochaną parą, dwiema psiapsiółkami i samotnego piwosza przy barze - nie spotkałem NIKOGO, kto by przypominał choć lajboCK'ów (( Nie w tym matrixie byłyem, czy coś?
--
MarekComment
-
Hehe
Byłem w "Pierwszym .... coś tam coś tam ... po lewej stronie". Może faktycznie byłem kilka minut po 18:00 i się minęliśmy. Trzeba było zabrać nr komórki, tak sobie teraz kombinuję...
--
MarekMarek - domowarzyciel namiętnyComment
-
to fakt, że trochę przegięliśmy... ja tam byłem już od 16.30 i po dwóch Smoczych Głowach miałem ochotę wyskoczyć gdzieś na szybko, bo o 19 miałem spotkanie gdzie indziej. Marku bardzo cię przepraszam za to zamieszanie. do następnego razuComment
-
Ostatni raz przed wyjazdem do Krakowa on-line - jutro już w waszym pięknym mieście
Na wszystkie propozycje z góry się zgadzam, piątek-sobota byłaby idealna, czwartek też może być (chociaż będę pewnie bardziej wykończony) - sprawy spotkania koordynuje of course e-prezes - ja jestem z nim w kontakcie
Do zobaczenia i wasz zdrowieNORMALNOŚĆ
Browar "nadRzeczny" warzy od 2003 r.Comment
Comment