a tak swoją drogą to by się pączki przydały do tego piwa, w końcu to chyba jutro tłusty czwartek jest
Kraków - propozycje spotkania
Collapse
X
-
No i my siem spotkali było nas w szczycie 7-mioro:
nitka, baholt, e-prezes, cielak, winiarz, jeden ludź którego nicka nie zapamiętałem no i ja. Pierwszy wybył cielak, potem winiarz potem ja a co się działo póxniej to inni odpowiedzą.Lepiej milcząc uchodzić za idiotę, niż odzywając się rozwiać wszelkie wątpliwości.
------------------------------------------------------------------
Jasne czy ciemne? Jasne, że ciemne!Comment
-
[QUOTE=ergie]
...Pierwszy wybył cielak, potem winiarz...
Oj chyba CK Dunkel zadziałało!!
Moim zdaniem najpierw wyszedł Winiarz, a później ja.
Było super, szkoda że musiałem jechać na zebranie w pracy.
zupka chmielowa dobra i zdrowa!!
Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ergieNo i my siem spotkali było nas w szczycie 7-mioro:
nitka, baholt, e-prezes, cielak, winiarz, jeden ludź którego nicka nie zapamiętałem no i ja. Pierwszy wybył cielak, potem winiarz potem ja a co się działo póxniej to inni odpowiedzą.
już o 19 wszyscy rozeszli się grzecznie i spokojnie chyba do domu
do zobaczenia na giełdzieComment
-
[QUOTE=cielak]Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ergie...Pierwszy wybył cielak, potem winiarz...
Oj chyba CK Dunkel zadziałało!!
Moim zdaniem najpierw wyszedł Winiarz, a później ja.
Było super, szkoda że musiałem jechać na zebranie w pracy.
Lepiej milcząc uchodzić za idiotę, niż odzywając się rozwiać wszelkie wątpliwości.
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika BULLETPozdrowienia od ludzia ze spotkania w CK
już o 19 wszyscy rozeszli się grzecznie i spokojnie chyba do domu
do zobaczenia na giełdzieLast edited by ergie; 2005-02-05, 00:06.Lepiej milcząc uchodzić za idiotę, niż odzywając się rozwiać wszelkie wątpliwości.
-
oczywiście, bardzo chętnie, jednak wcześniej muszę wiedziec o takim spotkaniu, a nie - jak w tym przypadku - dowiedzieć się o nim po tygodniu! ;-)Comment
Comment