Perfekt prezesie! 18? Zabierz duży pusty plecak. Jeśli masz kapsle na zbyciu, a kapslownicę możesz do przysłego tygodnia pożyczyć to też zabierz.
Spadam lać płytę.
To lubię: Czarnków, Krajan, Amber, EDI, Fortuna, BOSS, Lwówek Śląski, Grybów, Jagiełło, Łódź, Browar Na Jurze, GAB, Kormoran, Gościszewo, Konstancin, Staropolski, Zodiak, Zamkowy, Ciechanów
OK, tylko gdzie mam być o 18? w Szynku czy na Lwowskiej? niestety jesteś z tych niekomórkowych
btw, kapslownica przez tydzień nie będzie mi potrzebna, no a kapsli mam tylko 33 szt.
na razie to szukamy lokalu z niezłym lanym piwem w okolicach dworca w Płaszowie, bo jak będzie wracał Pogoniarz z Westą (12.08) można by coś wychylić (czasu mają niewiele).
Będę się starał dotrzeć w piątek do Pils-Grill-Baru.
Czy Wielce Szanowny Cezie zaszczycisz to spotkanie swoją obecnością? Jeśli tak to może wtedy zrealizowalibyśmy nasze interesa?
To lubię: Czarnków, Krajan, Amber, EDI, Fortuna, BOSS, Lwówek Śląski, Grybów, Jagiełło, Łódź, Browar Na Jurze, GAB, Kormoran, Gościszewo, Konstancin, Staropolski, Zodiak, Zamkowy, Ciechanów
Comment