BAJ napisal/a Mam dziwne przeczucie, że wypowiedź Krzysia zamknęła ten temat ...
No sam przyznaj, że ładniej by było najpierw się przedstawić do oceny, a nie ciągnąć na drugi koniec miasta. A co będzie, jak przyjadę i się będziemy nudzic razem?
Klosterkeller napisal/a Ta Karmelkowa, sądząc ze zdjęć, może okazać się bardzo niedaleko.
Jeśli ilość forumbatów nie będzie zbyt dużą (>=4) zapewniam transport.
Klosterkeller napisal/a Ta Karmelkowa, sądząc ze zdjęć, może okazać się bardzo niedaleko.
A ta wypowiedź to nader interesująca się mię zdaje. Myślałam, że gdzie jest Karmelkowa, to wiadomo z mapy, a Kloster wie ze zdjęć W dodatku, po zdjęciu wychodzi, że jest bliżej niż na mapie?
Ja jestem jak najbardziej zainteresowany, a co do terminu to jednak proponuje w drugi tydzień po świętach-jednak nie później.
Również przychylam się do wypowiedzi SENIORA Krzysia
Wszak **** jest pierwszą speluną Wrocławia i musimy podczymywać tą tradycję.
czuwam, notuję.
Na temat prowadzenia autka wypowiedziałem się w dyskusji o wiośnie.
Każdy termin dobry i każda godzina...jak miłości, chyba , że jakaś dopadnie mnie i echhh.
FCJPodtrzymywać.
To co ztymi godzinami,bo my z Pjenknikiem możemy najwcześniej ok.14 w sobotę,ale skoro Baj napomknął coś o grillu to chyba póżniej,co?
ostatnio "najpiękniejszym" tego typu przypadkiem, który napotkałem był bar w centrum Gdyni, niedaleko dworca z tyłu dużej hali targowej. Widok i atmosfera powaliły mnie do tego stopnie, że nawet nazwy nie zapamiętałem
W 54. numerze Piwowara redakcja zanurza się w świat piw wędzonych. Czytelnik znajdzie tu zarówno fascynującą historię stylu, jak i praktyczne wskazówki dotyczące warzenia najlepszych koźlaków wędzonych w Polsce czy wyjaśnienia naukowe o związkach dymnych w piwie. Uzupełnieniem są kultowe...
Bardzo się cieszę, że właśnie taki lokal powstał akurat w Cieszynie. Lubię tam jeździć, lubię klimat tego miasta, a na moim piwnym szlaku właśnie dodałem Czarnego Koguta.
Browar wystartował pierwszego marca, a nam udało się ich odwiedzić dwa i pół tygodnia później czyli 18 marca. Browar,...
Pub na terenie byłych koszar czechosłowackiej armii i teren i budynki sprawiają wrażenie zatrzymanego czasu. Jednak nie dla architektury odwiedziliśmy to miejsce 26 .10.2019r. Sprostuję godzinę sobotniego otwarcia pubu na 14.30 a nie jak podaje gugiel 14. My dojechaliśmy tam taxi z sympatycznym...
No to relacja z naszego wyjazdu. cel to Łabska ścieżka rowerowa a konkretnie jej odcinek na terytorium Czech . Na początek trochę statystyk. Na starcie nie stawiły się dwie osoby, jedna nie dostała zgody lekarza a jako że miały jechać na tandemie to automatycznie druga odpadła . Więc...
Paskov to niewielkie miasteczko leżące w kraju morawsko-śląskim pomiędzy miastami Ostrava i Frýdek-Místek. Ponieważ wiedzieliśmy, że wkrótce tam ma ruszyć nowy browarek na drugi dzień po piwnym święcie we Frydku postanowiliśmy udać się do Paskova na rekonesans. Piękna, słoneczna...
Comment