Piecia na Górnym Śląsku - wtorek 5 lipca 2005

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Piecia
    Major Piwnych Rewolucji
    • 2002.02
    • 3314

Piecia na Górnym Śląsku - wtorek 5 lipca 2005

jutro przed 15 ląduję na dworcu w Katowicach - pierwsze ustalenia zostały poczynione droga telefoniczną (z tymi, do których miałem numer telefonu)
    Kolezanka udaje się na U2 a ja w tym czasie chętnie wypiłbym piwko ze Spiża i innych lokalnych piwek

mam nadzieję, ze w towarzystwie braci Forumowiczów
    Koniec i bomba,
    Kto nie pije ten trąba !!!

Related Topics

Collapse

• etman
    Przerwa urlopowa - 11 lipca - 27 lipca
    etman
    Drodzy Piwowarzy!

11 - 27 lipca - nieczynne - urlop!

Zamówienia wysyłamy do 10. lipca - czwartek - włącznie,
    potem - począwszy od poniedziałku, 28. lipca ...
    2025-06-30, 18:39
  • ART
    Przerwa urlopowa - 14-lipca - 30 lipca
    ART
    Zeszły rok wypadł nam bezurlopowo dzięki różnym niefartownym wydarzeniom.

Tym razem nie odpuścimy sobie odpoczynku by zebrać siły na nowe wyzwania oraz podstawowe codzienne czynności w prowadzeniu Centrum Piwowarstwa / browar.bizu.
    Przerwa urlopowa wypada nam między 14 a...
    2023-07-09, 15:52
  • ART
    Ostrava - Poruba, Pavlouskova 24, Kurnik Šopa Hospoda 2
    ART
    Otwarty w 2017 r. na zachodnich krańcach Ostravy drugi Kurnik przyciągnął nas ze względu swoją ofertę piw lanych no i mielimy niedaleko miejscówkę noclegową na Porubie podczas Lopni Beczku. Knajpka na blokowisku w pawilonie obok dwu innych knajp. Ta była prawie pełna w sobotni wieczór....
    2025-10-26, 23:21
  • ART
    Ostrava, Vítkovice 3044, BEER BOX
    ART
    BEER BOX znajduje się w dzielnicy Vítkovice, dokładniej na pozostałościach trupa huty i kopalni dalej górujących nad miastem - terenie obecnie zrewitalizowanym i przyciągającym mieszkańców jak i turystów. Zlokalizowany na tyłach budynku Futureum - na przeciwko Národní zemědělské muzeum...
    2025-10-23, 23:15
  • pebejot
    Włochy, Treviso, Via della Quercia 2/F, Fabbrica di Pedavena
    pebejot
    Browar restauracyjny w Treviso, zlokalizowany niestety w znacznej odległości od centrum miasta.
    Odległość ok. 3 km pokonaliśmy pieszo, ale można dojechać autobusem komunikacji miejskiej za 4 euro.
    Po przybyciu na miejscu poczułem się jakbym był gdzieś w Stanach Zjednoczonych....
    2025-09-27, 15:25
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...