Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Małażonka
Stąd, że są zakłady, czy dojedziesz do Trójmiasta
W końcu Twoje niedojeżdżanie staje się Nową Świecką Tradycją, a pojawienie się w Poznaniu jest tylko wyjątkiem potwierdzającym regułę
Cyborg jest jak wypłata - im później przychodzi, tym później odchodzi. Cierpliwości, warto poczekać. Wizyta w Poznaniu też była odkładana, ale zapomnieć jej nie sposób.
Poza tym, któż by się oparł możliwości odwiedzenia Gdyni. Toż to najpiękniejsze miasto na świecie. Marcelina ma zadanie pozdrowić moje rodzinne strony, a jak czasu wystarczy, to i piwo na molo w Orłowie w mojej intencji spożyć
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Małażonka
Stąd, że są zakłady, czy dojedziesz do Trójmiasta
W końcu Twoje niedojeżdżanie staje się Nową Świecką Tradycją, a pojawienie się w Poznaniu jest tylko wyjątkiem potwierdzającym regułę
Nie ma czegoś takiego jak wyjątek potwierdzający regułę. Takie stwierdzenie zawiera wewnętrzną sprzeczność.
A do tego Cyborg, np. na Stadion w Chorzowie dotarł na czas.
Ja proponuję konkurs, czy Cyborg przybędzie do Trójmiasta, czy odwoła przyjazd ?
Ja wchodzę w ten konkurs. Obstawiam, że Cyborg dotrze na miejsce. Emes - rozumiem, że jako organizator konkursu, przewidujesz nagrody? Może wyjdę na materialistę, ale mam nadzieję, że nie symboliczne...
Ostatnia zmiana dokonana przez adam16; 2005-07-24, 22:57.
Nie ma czegoś takiego jak wyjątek potwierdzający regułę. Takie stwierdzenie zawiera wewnętrzną sprzeczność.
A do tego Cyborg, np. na Stadion w Chorzowie dotarł na czas.
Kolejny wyjątek potwierdzający regułę (zainteresuj się biologią, a dowiesz się, że istnieją wyjątki potwierdzające regułę - niby Cyborg do biologii ma niewiele, ale ja w to nie wierzę....)
PS. Też obstawiam, że Cyborg dojedzie - choćby po to by nam zrobić na złość
Ostatnia zmiana dokonana przez Małażonka; 2005-07-24, 23:02.
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika cyborg_marcel
Otóż zgodnie z ustaleniami Imć Abernackiego z Cyborgiem, plan wizyty (wizytacji?) jest następujący:
- 29 lipca (piątek): Gdynia Główna - przyjazd Cyborga, powitalny obiad i wieczorna wycieczka do Atuta (Gościszewo) i Bar Korab (Goch)ł
- 30 i 31 lipca (sobota - niedziela): Biesiada w Sianowie (serce Kaszub) z Amberem beczkowym w roli głównejł
- 1 sierpnia (poniedziałek): Jarmark Dominikański w Gdańsku i ogólne zwiedzanie miasta. Pożegnanie Cyborga.*
Jacyś ochotnicy?
* wszelkie prawa autorskie powyższego planu należą do Kolegi Abernackiego
W piątek się nie wyrobimy na piwko , ale dajcie znać o której Was zabrać w sobotę do Sianowa?
Zeszły rok wypadł nam bezurlopowo dzięki różnym niefartownym wydarzeniom.
Tym razem nie odpuścimy sobie odpoczynku by zebrać siły na nowe wyzwania oraz podstawowe codzienne czynności w prowadzeniu Centrum Piwowarstwa / browar.bizu.
Przerwa urlopowa wypada nam między 14 a...
Z okazji 200 lecie browaru w Połczynie-Zdroju ukazała się okolicznościowa książka. Nie jest to klasyczna monografia - do opowiedzenia historii browaru posłużył unikalny zbiór fotografii. Zestawione zostało tez kalendarium. Premiera książki miała miejsce 13 lipca podczas festyny na dziedzińcu...
Browar restauracyjny w centrum przyjemnego miasta Uppsala, zlokalizowany nad brzegiem rzeki Fyris z widokiem na zamek.
Niewielki lokal z przytulnym wnętrzem i muzyką awangardową.
Wewnątrz dwie sale, w tym główna z barem i druga oddzielona rozsuwanymi drzwiami.
Za barem znajduje...
No i krystalizują się już plany na zlot. Dzięki inicjatywie Krecika.
Miejsce: Koszęcin w woj. Śląskim;
Czas: 6-8 wrzesień
Piwopój: Browar Śląsk Koszęcin
Noclegi: hotel przy browarze [mamy 32 miejsca zabookowane wstępnie; przy minimum 20 osobach 90 PLN/osobodzień]...
Comment