BrowarBiz utrzymuje się z dobrowolnych datków PremiumUżytkowników. Do absolutne podstawowego działania serwisu niezbędnych jest 100 wspierających osób.
Żeby go móc rozwijać - potrzeba 300+ wspierających.
Dodaj swoją cegiełkę teraz!
Nieustające wsparcie daje nam sklep piwowarski Centrum Piwowarstwa pokrywając resztę brakujących talarów - zapraszamy na zakupy!
lajboCKów inspekcja w katowickim spiżu
Treść dla wspierających
Treść dostępna jest dla osób, które wspierają działanie Browar.Bizu.
To nic nowego. Za wszystko, co tu widzisz (i za to, czego jeszcze nie widzisz), ktoś płaci — pracą, wiedzą albo pieniędzmi.
Browar.Biz to miejsce bez reklam, sponsorów i ukrytych interesów. Istnieje wyłącznie dzięki ludziom, którzy uznali, że warto.
To cel finansowy umożliwiający podstawowe działanie serwisu.
Możesz wesprzeć Browar.Biz na dwa sposoby:
-
💛 Wsparcie finansowe
Jeśli możesz i chcesz — pomóż utrzymać serwis.
Zaloguj się i wspierajPo przeprocesowaniu wpłaty - otrzymasz niezwłocznie dostęp do treści. Wpłata 70 zł = dostęp na rok.
-
✍️ Wkład merytoryczny
Napisz coś piwnego. Załóż temat lub dołącz do dyskusji.Nowy wątek lub odpowiedź sprawdzimy i po akceptacji - publikujemy, wraz z publikacją otrzymasz dostęp do serwisu na okres 2 miesięcy.
Bez presji. Bez reklam. Z wyboru.
Related Topics
-
Pierwszy od bardzo dawna piwny lokal na poznańskiej Wildzie. Według FB w ofercie marki Fortuna - Miłosław - Komes, według informacji nieoficjalnych od dzisiaj także Nieczajna.
Jutro inspekcja. Kibicuję, mimo, że ceny widoczne na zdjęciach trochę mrożą: https://www.facebook.com/MetaPoznan/-
Channel: Wielkopolskie
2021-11-04, 14:35 -
-
proszę się przygotować - szykuje się administracyjna inspekcja Spiża i sekcji GórnoŚląskiej (inne sekcje również mile widziane
)
Będziemy z Maggykiem przelotem w Katowicach we WTOREK, 26.07.2005 - i z ogromną chęcią zobaczymy Wasze mordki w katowickim Spiżu między godz...-
Channel: Spotkania Forumowiczów
-
-
W związku z naszym pobytem na Giełdzie w Spiżu oraz jak się przed chwilą okazało jednak wcześniejszym pobytem w Piotrowicach możliwe jest jednak dokonanie zakupu z dowozem na Giełdę w Spiżu (niedziela, 08.XI.2009, między 12.00 a 17.00, Spiż, ul. Opolska, Katowice).
Proszę o składanie...-
Channel: Centrum Piwowarstwa w Browarbizie
-
-
Uwaga Wrocławiaki i nie tylko!
W każdy poniedziałek (cały!) 0,5 litra piwa we Wrocławskim Spiżu kosztuje TYLKO 3,50 zł!!!
Nie mam pojęcia do kiedy to ma trwać, ale niebywała to okazja
Ja się o tym dowiedziałem we wtorek i płaciłem po 7,50
-
Channel: Promocje piwne
-
-
We wrocławskim Spiżu pojawiło sie nowe piwo- Miodowe, ekstrakt zdaje sie że 12*, zdaje bo niestety dzis się skończyło więc widziałem je tylko na karcie ale kelner twierdził że ma teraz normalnie być i nie wie czemu dziś nie ma(?!)Trzeba to sprawdzić.-
Channel: Sprawy techniczne
-
- Loading...
- Koniec listy.