lajboCKów inspekcja w katowickim spiżu

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Doodeck
    Major Piwnych Rewolucji
    • 2003.05
    • 1612

Nie inspekcja - a zwiad, nie lajboCKów - a lajboCKa
    Trzeba by przerobić tytuł dyskusji....

Było miło, zapraszamy ponownie.
    Dalekosiężny
    Obserwator
    Obiektów
    Dynamicznie
    Epatujących
    Ciekawymi
    Koncepcjami

Comment

Related Topics

Collapse

• zasada
      Poznań, Żupańskiego 16, Meta
      zasada
      Pierwszy od bardzo dawna piwny lokal na poznańskiej Wildzie. Według FB w ofercie marki Fortuna - Miłosław - Komes, według informacji nieoficjalnych od dzisiaj także Nieczajna.
      Jutro inspekcja. Kibicuję, mimo, że ceny widoczne na zdjęciach trochę mrożą: https://www.facebook.com/MetaPoznan/
      2021-11-04, 15:35
    • ART
      2005.07.26 - Administracja w Katowicach
      ART
      proszę się przygotować - szykuje się administracyjna inspekcja Spiża i sekcji GórnoŚląskiej (inne sekcje również mile widziane )

Będziemy z Maggykiem przelotem w Katowicach we WTOREK, 26.07.2005 - i z ogromną chęcią zobaczymy Wasze mordki w katowickim Spiżu między godz...
      2005-07-18, 20:44
    • Maggyk
      Darmowy dowóz produktów - 08.11.2009 - Giełda w Spiżu - Katowice
      Maggyk
      W związku z naszym pobytem na Giełdzie w Spiżu oraz jak się przed chwilą okazało jednak wcześniejszym pobytem w Piotrowicach możliwe jest jednak dokonanie zakupu z dowozem na Giełdę w Spiżu (niedziela, 08.XI.2009, między 12.00 a 17.00, Spiż, ul. Opolska, Katowice).

Proszę o składanie...
      2009-11-05, 14:39
    • slavoy
      Poniedziałki w Spiżu
      slavoy
      Uwaga Wrocławiaki i nie tylko!
      W każdy poniedziałek (cały!) 0,5 litra piwa we Wrocławskim Spiżu kosztuje TYLKO 3,50 zł!!!
      Nie mam pojęcia do kiedy to ma trwać, ale niebywała to okazja

Ja się o tym dowiedziałem we wtorek i płaciłem po 7,50
      2003-03-05, 15:24
    • Piotras
      Miodowe w Spiżu
      Piotras
      We wrocławskim Spiżu pojawiło sie nowe piwo- Miodowe, ekstrakt zdaje sie że 12*, zdaje bo niestety dzis się skończyło więc widziałem je tylko na karcie ale kelner twierdził że ma teraz normalnie być i nie wie czemu dziś nie ma(?!)Trzeba to sprawdzić.
      2006-04-12, 19:43
    • Loading...
    • Koniec listy.
    Przetwarzanie...