W związku z bardzo ważym spotkaniem w Dzierżoniowie w dniach 5-6 listopada b.r. zwracam sie z prośbą o udzielenie wsparcia podczas mojego pobytu na Dolnym Śląsku. Przyjazd do Wrocławia w sobotę rano - powrót do domu - jeszcze nie wiem
Ostatnia zmiana dokonana przez may; 2005-10-31, 14:32.
W związku z bardzo ważym spotkaniem w Dzierżoniowie w dniach 5-6 listopada b.r. zwracam sie z prośbą o udzielenie wsparcia podczas mojego pobytu na Dolnym Śląsku. Przyjazd do Wrocławia w sobotę rano - powrót do domu - jeszcze nie wiem
May, wsparcie masz jak w banku - jeno musiałbyś się dookreślić, bo rozumiem, że przyjeżdżasz do Wrocka w sobotę rano, z Wrocka ruszasz do Dzierżoniowa i nie wiesz, kiedy wracasz, więc póki co trochę ciężko się na piwo ustawić, bo rozumiem, że o takie właśnie wsparcie Ci chodzi?
Mayu> jeżeli dookreślisz swoje ramy czasowe (czy wyjazd z Wro zależy od czynników zewnętrznych, czy od tego, jak dobrze będziesz się bawił?), oraz dyspozycyjność np. w tradycyjny piątek na Bartku - chętnie się zapiszę, o ile w pracy akurat nie będę
Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.
Posumowując mój krótki aczkolwiek ciekawy pobyt na Dolnym Śląsku i we Wrocławiu, dzisiaj dochodzę do wniosku, że owocnym było spotkanie w Instytucie w doborowym towarzystwie przy wybornym Bratku! Natomiast jeżeli chodzi o pracę w Dzierżoniowie - cóż właściciel firmy zrezygnował z mojej kandydatury na proponowane stanowisko.
Nadal jestem punkcie zerowym - nadal szukam pracy.
Dość tajemniczy kontraktowiec, z tego co wiem warzyli kiedyś w Hoppy Lab w Żarowie na Dolnym Śląsku, niedaleko miejscowości Łażany, gdzie w tamtejszym folwarku (wymagającego remontu) planowane jest umiejscowienie browaru. Tu i ówdzie ich piwa dostępne są m.in. we Wrocławiu
Browar jak i jego piwa są ogólnie znane w Polsce i dość dobrze dostępne, szczególnie bogaty asortyment jest do kupienia we Wrocławiu. Tak więc wizyta naszej ekipy w Nové Pace była podyktowana nie tyle chęcią spróbowania znanych nam piw, co zwiedzenia zabytkowego browaru powstałego w 1872...
W 2016 roku, ilostan browarów w Bańskiej Bystrzycy powiększył się o kolejny. Początkowo miał być umiejscowiony w innej części miasta, ale po różnorakich perturbacjach znalazł swoje miejsce na Radvaniu, przemysłowej części Bańskiej Bystrzycy, gdzie mieści się m.in. browar Urpiner....
Ten BrewPub nie był oznaczony na wyszukanej w sieci mapie browarów Islandii.Niemniej coś nam podpowiadało, że miejscowość, która ma w nazwie "pivo" musi posiadać browar. Tym tropem trafiliśmy do Faktor Brewery w Djúpivogur - miasteczku liczącym około pół tysiąca mieszkańców, położonym...
Targi Drinktec w Monachium to wielka impreza na której nie brakuje piwa, jednak tradycją jest że każdego dnia po zamknięciu hal wystawowych odwiedzamy jakiś miejscowy browar.
Na pierwszy ogień 15.09.2025 trafiliśmy do Schiller Bräu znajdującego się w ścisłym centrum niedaleko Hauptbahnhof....
Comment