Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezes
te słuchaj adam16, ja nie widzę przeciwskazań byście sekcją śląską wsiedli do tego pociągu i nawet kosztem tych paru piwek odwiedzili z paprykarzami Kraków
Ja bardzo chętnie ale niestety, na noc idę do pracy. Z tego powodu odbiorę od Pogoniarza jeno podatek piwny za przejazd przez Górny Śląsk. Mogę tylko obiecać, że postaram się go do cna nie złupić
Ja bardzo chętnie ale niestety, na noc idę do pracy. Z tego powodu odbiorę od Pogoniarza jeno podatek piwny za przejazd przez Górny Śląsk. Mogę tylko obiecać, że postaram się go do cna nie złupić
To normalnie skandal,myto?.Może jeszcze klimatyczne mamy zapłacić za oddychanie czystym śląskim powietrzem (język).
Tak a propos wykupiłem wszystkie koźlaki w dwóch sklepach ,a innych nie znam gdzie można je dostać.W sumie wyszło 6 sztuk-także każdy dostanie po razie Polarne Bosmanki to już zakupię na spokojnie jutro.Jestem też ciekaw co kupię we Wro w czasie przerwy w podróży.
środa złym pomysłem nie jest, ale wolny jestem dopiero chwilę przed 20:00. Jak macie garować od 11, to może jeszcze uda się, że na jedno piwo z wami wyskoczę, zanim się, zgony, rozejdziecie doma Ponieważ środa będzie dniem całkowicie poza domem od samego rana, uprzejmie bym prosił o SMSa ok. 19:30 z informacją o aktualnie zasiedzianym lokum, oraz prostymi wskazówkami doń dotarcia.
Adam zapomniał dodać,że nie tylko on będzie pobierał myto
Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika mwojtaszek
Ja jestem właśnie jedną z ofiar tego gwałtu.
Gdzie ma się pojawić delegacja powitalna? Spróbuję dopisać, aby uścisnąć dłoń drogiego gościa.
Potem mogę podskoczyć wieczorkiem na część oficjalno-konsumpcyjną Podajcie, proszę, miejsce i czas, abym mógł ponegocjować z moim zwierzchnikiem (=wife)
Chciałbym zwrócić Tobie uwagę,że jedziemy we Dwoje...
No ,my jeszcze zaraz pojedziemy po bilety,odstawimy kocię i czekamy ,aż kole 4 rano obudzi nas budzik w tlf.
Wszystkie piwka zakupione i spakowane,o przepraszam bym zapomniał jeszcze jednego Polarnego musimy dokupić.
Ja chętnie przyjdę, jeśli przyjmiecie w swoje Szanowne Grono żółtodzioba. Obiecuję, że nie będę marudził. Mam kontakkt z jedną Osobą szanowną i jak widać z forum szanowaną. Czas wolny będę mieć od popołudnia ale może jeszcze zdążę. Pozdrawiam
Ja chętnie przyjdę, jeśli przyjmiecie w swoje Szanowne Grono żółtodzioba. Obiecuję, że nie będę marudził. Mam kontakkt z jedną Osobą szanowną i jak widać z forum szanowaną. Czas wolny będę mieć od popołudnia ale może jeszcze zdążę. Pozdrawiam
Bardzo chętnie wychylimy z Tobą piwko.
My spadamy w objęcia Morfeusza.
Na środowe spotkanie przyjdzie Pani Monika Frenkiel - dziennikarka Gazety Krakowskiej. Chce przeprowadzić wywiad z domowymi browarnikami i miłośnikami piwa. Przy okazji można będzie browar.biz oraz giełdę krakowską zareklamować w prasie. Przyjdźcie więc wszyscy warzący tłumnie i ochotnie
Gdzieś w okolicy centrum będziemy się kręcić z Maggykiem i Kapslem w piątek / sobotę, może ktoś będzie miał ochotę na wspólne piwo. Nie będziemy na żadnej z piwnych imprez bo nie można z czworonogiem, więc uskuteczniamy bojkot
Było się tu kilka razy w przeszłości, po przerwie ciągnie mnie żeby znowu wychylić kilka dobrych ejli u prapionierów czeskiego kraftu, Jak się trafi nocleg, to się meldujemy.
Jak bedziesz szwendał(a/o) się piwnie po Bydgoszczy w piątek ew. sobotę to może udałoby się wspólnie wychylić kufelek. Nie deklaruję miejsca i godziny, gdzieś tam bedziemy peregrynować po okolicy. Można się wpisać lub zostawić...
Comment