Kiedyś (jeszcze czasy PRL-u) pracowników będących na zwolniu odwiedzali przedstawiciele działu kadr. I lepiej było być wtedy w domu.
A przy okazji, gdyby ktoś z "będących" w poniedziałek w Bierhalle miał jakieś nowe domowe etykietki to odbiorca(y) jest (są) znany(i).
Jeszcze nie wiem na pewno, ale postaram się wpaść. Jeśli będę i wcześniej pamięć mnie nie zawiedzie, to będę miał wiadomą kontrę.
Lubię kiedy się zieleni
Lubię jak się piwo pieni...
Jak już pisałem będę od 16, a że nie lubię siedzieć sam to dla pierwszych trzech osób, które do mnie dołączą będę miał po piwie z pewnego browaru domowego.
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dkrasnodebski
Jak już pisałem będę od 16, a że nie lubię siedzieć sam to dla pierwszych trzech osób, które do mnie dołączą będę miał po piwie z pewnego browaru domowego.
niestety czasem to nie wystarczy choćbym nie wiem ile domowego piwa być przyniósł... i nie mam na myśli siebie. po prostu taka sytuacja zdażyła mi się w Kraku.
Cześć! Co powiecie na spotkanie po latach przy dobrym piwie. Z kilkoma osobami jestem już po słowie a z kilkoma jeszcze nie. Panowie Rolek, Makaron, PTC. Mielibyście ochotę na mini zjazd dawnej sekcji trójmiejskiej w najbliższą sobotę, w dawnym browarze gdańskim ok godzinie 14.
Stolica Wielkopolski doczekała się kolejnego browaru restauracyjnego, tym razem sieciowego.
Pod koniec 2017 roku w Poznaniu otwarto siódmy w Polsce browar Bierhalle, należący do przedsiębiorstwa QLT Restaurant & Bar Sp. z o.o.
Poznańskie Bierhalle znajduje się w olbrzymim,...
Cześć,
mam taki niecny plan odwiedzin wszystkich browarów restauracyjnych w Polsce, tylko problem stanowi ustalenie ich kompletnej listy. Już myślałem, że mi się to udało i takich miejsc jest 109, ale w zeszły weekend byłem w Giżycku i okazało się, że tam również jest minibrowar...
Comment