Ten piątek i kampus SGGW na Ursynowie to jako obecny student tejże szacownej uczelni nie mogę przepuścić. Szczególnie, że potem mogę na czworaka do domu wrócić
Mam robotę i rano skończę zapewne tuż przed pociągiem, więc nie dam rady jeszcze chodzić po forach. Jeśli coś ustalicie, to byłabym wdzięczna, gdyby ktoś wysłał mi smsa (z netu darmowego np.), co i jak ze spotkaniem.
Pozdrawiam.
Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.
Nie chcę siać fermentu ale zapewne tym postem właśnie to robię.
Zróbmy tak żeby wilk był syty i owca cała.
Jako, że większość wiary - w tym także kilka osób, które w temacie nie pisały - wyraziła chęć udania się na Tarchomin, proponuję spotkać się właśnie tam około godziny 17 - 17.30
Będziemy tam sobie siedzieć i biesiadować a Marcelina może w tym czasie spotkać się ze Słoniątkiem i później do nas dołączyć.
Zeszły rok wypadł nam bezurlopowo dzięki różnym niefartownym wydarzeniom.
Tym razem nie odpuścimy sobie odpoczynku by zebrać siły na nowe wyzwania oraz podstawowe codzienne czynności w prowadzeniu Centrum Piwowarstwa / browar.bizu.
Przerwa urlopowa wypada nam między 14 a...
Z okazji 200 lecie browaru w Połczynie-Zdroju ukazała się okolicznościowa książka. Nie jest to klasyczna monografia - do opowiedzenia historii browaru posłużył unikalny zbiór fotografii. Zestawione zostało tez kalendarium. Premiera książki miała miejsce 13 lipca podczas festyny na dziedzińcu...
Historia powstania browaru Theodor sięga 2012 roku. Podobno już wtedy Jan Kozel myślał o założeniu własnego browaru. Na lokalizację zostały wybrane pomieszczenia starego chlewu znajdującego się na posesji babci Jana. W międzyczasie właściciel założył browar kontraktowy pod nazwą Kočovný...
Comment