Warszawa, koniec lipca, nalot Cyborga
Collapse
X
-
-
Pobudka! Jak widać nie załapałem się na te słodkie sny Ale porter Jarku był przedni!Piwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Przewodnik po miejscach gdzie warzy się i serwuje dobre piwo-Polskie Minibrowary
Piwne podróże po Czechach-Piwne Czechy
Polskie Minibrowary na FB - codziennie nowe informacje!Comment
-
Przybycie dzieci w piątek wiązało się z drobnymi problemami. Starszy (lat 7) musiał udać się do przychodni - ospa wietrzna. Nie chcąc siać zarazy (chociaż podobno rzeczona nie przenosi się tą drogą ) - jak zwykle zresztą - nie przybyłem."Dużo to nie znaczy Dobrze
Dobrze znaczy dużo"Comment
-
To se k...a pobalowałem
Pamiątką po pewnym spektakularnym, choć owianym nimbem tajemnicy upadku będzie gipsowe ubranko na prawą przednią kończynę Podobno tylko na dwa tygodnie.
Osobnym przeżyciem było dostanie się na ostry dyżur - powiem tylko tyle, że po tym co tam zobaczyłem, jestem absolutnie przeciwny jakimkolwiek podwyżkom dla pracowników służby zdrowia, a za taką pracę, to i tak za dużo zarabiają...
No ale mimo wszystko samą imprezę wspominam miło i dziękuję wszystkim (zwłaszcza Darkowi K.) za to, że się odbyła
P.S. Jakoś tak dziwnie się pisze z gipsem na łapie.bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, OjczyznaComment
-
- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Comment
-
-
Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :DComment
-
No dobra, nareszcie udało mi się dotrzeć do domu i komputera swego
Na początek zagadka: który z powyższych postów był pisany przez Cyborga pod cudzym nickiem.
A teraz sprawozdanie (większość danych osobowych została utajona dla bezpieczeństwa osób opisywanych):
- uczestnik nr 1 był przelotem z rozwianych włosem, więc chyba można dodać, że to Wujcio,
- uczestnik nr 2 szastał złotówkami (znaczy się monetami jednozłotowymi) na prawo, lewo i na wprost,
- uczestnik nr 3 był na tyle nieśmiały, że wstydził się komukolwiek pokazać swój tel kom, a tym bardziej pomacać go parę razy, coby bardzo istotnego smsa wysłać (a mógł chłopak jeszcze kilkadziesiąt groszy zarobić...),
- kilku uczestników zastanawiało się nad długowiecznością i długomożnością Anthony'ego McQuinna i Seana Connery'ego oraz inną długowiecznością muzyków wszelakich,
- no i ustaliliśmy bezstronnie, że Radosław Stolar jest lepszy od Justyny Steczkowskiej.
W międzyczasie
Krajobraz po bitwie:
- dwa męskie długowłose ciała przytulone do siebie w pokoju muzycznym o świcie, których nie było w stanie nic zbudzić
- albo bajki o ziarnku grochu to ściema, albo Dkrasno i mła chyba jesteśmy bardzo gruboskórni (ja spałam na swojej spince, on spał na moim telefonie )
A grzeczne dziewczynki zbierają zabawki i po 7 wracają do domu...
Dzięki za zabawę, w szczególności Darkowi, oczywiście.Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.Comment
Comment