dziś około 19 będę w Browarmii. ma ktoś ochotę przyłączyć się? gdyby co to wyjeżdżam jutro po 16, więc przed odjazdem też możemy się na chwilkę spotkać na
Ostatnia zmiana dokonana przez e-prezes; 2007-09-17, 11:58.
Wczoraj niestety nie dotarłem, więc jak ktoś czekał - przepraszam. Dziś pogoda w sam raz barowa to odpuściłem jeden pociąg i wychyliłem dwa kufle. Do następnego, w listopadzie
Do położonej nieopodal Hranic, małej mieściny Černotín 01.06 zawitałem już po raz trzeci, a wszystko to za sprawą powstałego w niej kolejnego browarku o tajemniczej nazwie Chors.
Dwa pierwsze podejścia do browaru miały miejsce w niedzielę i teraz już wiem, że z góry spisane były...
Miejscowość Klobouky u Brna, a tam kolejny nowy browarek. W sumie za wiele nie ma tu co pisać, bo wizyta krótka, browar zobaczony, piwa zakupione i wypite Kolejka chętnych spora, a że browar i sklep sprzedaży materiałów budowlanych znajdują się koło siebie , to jedni...
Pomiędzy miastem Opava, a Ostrava leży mieścina Budišovice. Tam od 2024 roku działa mały browarek Fčelín. Niedawno odnowiony budynek browar współdzieli z lokalną restauracja Budišova Hasičárna, w której można spróbować jednego z tamtejszych piw.
Niestety w sobotnie przedpołudnie...
Mikrusów we Włoszech nie brakuje. Ba jest ich multum. Jednak w większości są to jakieś browarki umiejscowione w garażach na takich peryferiach, że dotarcie tam wymaga niezłego wysiłku. W przypadku Palermo, miasta turystycznego z pięknymi zabytkami, przed wyjazdem tam oczekiwałem ich może...
Comment