e-prezes, szybka wizyta w Warszawie

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • e-prezes
    Generał Wszelkich Fermentacji
    🥛🥛🥛🥛🥛
    • 2002.05
    • 19326

e-prezes, szybka wizyta w Warszawie

dziś około 19 będę w Browarmii. ma ktoś ochotę przyłączyć się? gdyby co to wyjeżdżam jutro po 16, więc przed odjazdem też możemy się na chwilkę spotkać na
    Ostatnia zmiana dokonana przez e-prezes; 2007-09-17, 11:58.
  • e-prezes
    Generał Wszelkich Fermentacji
    🥛🥛🥛🥛🥛
    • 2002.05
    • 19326

Wczoraj niestety nie dotarłem, więc jak ktoś czekał - przepraszam. Dziś pogoda w sam raz barowa to odpuściłem jeden pociąg i wychyliłem dwa kufle. Do następnego, w listopadzie

Comment

Related Topics

Collapse

• heckler
      Černotín 45, Pivovar Chors
      heckler
      Do położonej nieopodal Hranic, małej mieściny Černotín 01.06 zawitałem już po raz trzeci, a wszystko to za sprawą powstałego w niej kolejnego browarku o tajemniczej nazwie Chors.
      Dwa pierwsze podejścia do browaru miały miejsce w niedzielę i teraz już wiem, że z góry spisane były...
      2019-06-18, 06:44
    • heckler
      Klobouky u Brna, Nádražní 830/85, Minipivovar Myjavka
      heckler
      Miejscowość Klobouky u Brna, a tam kolejny nowy browarek. W sumie za wiele nie ma tu co pisać, bo wizyta krótka, browar zobaczony, piwa zakupione i wypite Kolejka chętnych spora, a że browar i sklep sprzedaży materiałów budowlanych znajdują się koło siebie , to jedni...
      2025-06-27, 12:57
    • heckler
      Budišovice, Opavská 41, Pivovar Fčelín
      heckler
      Pomiędzy miastem Opava, a Ostrava leży mieścina Budišovice. Tam od 2024 roku działa mały browarek Fčelín. Niedawno odnowiony budynek browar współdzieli z lokalną restauracja Budišova Hasičárna, w której można spróbować jednego z tamtejszych piw.
      Niestety w sobotnie przedpołudnie...
      2025-06-04, 10:41
    • bastion
      Włochy, Palermo, Via Castrofilippo 20, Ballarak Magione.
      bastion
      Mikrusów we Włoszech nie brakuje. Ba jest ich multum. Jednak w większości są to jakieś browarki umiejscowione w garażach na takich peryferiach, że dotarcie tam wymaga niezłego wysiłku. W przypadku Palermo, miasta turystycznego z pięknymi zabytkami, przed wyjazdem tam oczekiwałem ich może...
      2025-04-24, 22:25
    • ART
      OneMoreBeer.pl
      ART
      Korzystam czasem żeby zdobyć to i owo co nie trafia do dwóch ulubionych sklepów w Opolu.

Siedziba w Wieprzu, wspólny temat z Pintą.

Ceny w porządku, można czasem załapać się na rabat 20%, jeśli coś pójdzie nie tak.

No i u nas coś nie idzie ...
      2025-03-16, 01:10
    • Loading...
    • Koniec listy.
    Przetwarzanie...