dziś około 19 będę w Browarmii. ma ktoś ochotę przyłączyć się? gdyby co to wyjeżdżam jutro po 16, więc przed odjazdem też możemy się na chwilkę spotkać na
Ostatnia zmiana dokonana przez e-prezes; 2007-09-17, 10:58.
Wczoraj niestety nie dotarłem, więc jak ktoś czekał - przepraszam. Dziś pogoda w sam raz barowa to odpuściłem jeden pociąg i wychyliłem dwa kufle. Do następnego, w listopadzie
Kalmar to miasto portowe (40 tys. mieszkańców) nad Cieśniną Kalmarską, znane z historii z Unii Kalmarskiej z 1397 r., wiążącej Szwecję, Danię i Norwegię unią personalną. W jej następstwie, na zamku w Kalmarze, koronowano władcę tych trzech królestw skandynawskich - Eryka Pomorskiego...
Ten BrewPub nie był oznaczony na wyszukanej w sieci mapie browarów Islandii.Niemniej coś nam podpowiadało, że miejscowość, która ma w nazwie "pivo" musi posiadać browar. Tym tropem trafiliśmy do Faktor Brewery w Djúpivogur - miasteczku liczącym około pół tysiąca mieszkańców, położonym...
Pozlovice to miasteczko położone niedaleko uzdrowiska Luhačovice, tak dosłownie pięć kilometrów od. Mieścinę otacza zalesiony krajobraz zdominowany przez szczyt Pogórza Vizovickiego - Komonec. Szczyt ten jest częstym celem podróży turystów, rowerzystów i przebywających w okolicy kuracjuszy....
Comment