Sylwester w Czeskim Raju, czy nie?
Collapse
X
-
No to kameralka się szykuje znowu
Ewwa, słyszałam, że nie chcesz zapeszać i się nie wpisujesz, zatem napiszę tylko, że 7 litrowy gar bigosu jest, więc nawet jak w ostatniej chwili zdecydujecie się przyjechać, to z głodu nie padniecie w trakcie imprezyComment
-
Właśnie się dowiedzieliśmy, że Maciek nie dość, że nie dostanie urlopu na 31.12, to jest prawdopodobne, że Nowy Rok będzie witał w robocie.
Jego firma przechodzi od 1.1.2009 na nowy system i wygląda, że 31 będzie siedział do bólu...
Jutro będziemy wiedzieć coś więcej.
Cholery idzie dostaćComment
-
Taki los informatykówWsiadaj w autobus, a Maciek dojedzie może przed północą
Comment
Related Topics
Collapse
-
Jeszcze niedawno w centrum Chojnic były sobie dwa lokaje Czeska Degustatornia i Wieśniak Burger prowadzone przez rodzeństwo. W tym roku połączyły się i koło Bramy Człuchowskiej przy ulicy Szewskiej powstał Wieśniak Burger w czeskim browarze. Wystrojem i klimatem nie umywa się do poprzedniej...
-
Channel: Pomorskie
2025-07-22, 17:31 -
-
od samego poczatku mam problem z brewkitem mexican carveza. Start piatek 18.5 Fermentacja jakas dziwna zero piany, a blg spadało dzis wynosi 0. Otwieram brzeczke, pachnie ladnie próbuje i smakuje jak woda z leciutka nutka chmielu i w dodtaku balingometr pokazuje wszystko na 0. ta woda nawet nie ma...
-
Channel: Kołyska piwowarska
-
-
Niby Session IPA z alko 4.0%, IBU 15.
Chmiel: Krush.
Piana - z trzaskiem redukcja do obwódki.
Lacing - nic.
Gaz - średni.
Barwa - blade złoto.
Aromat - lekko dzikie zioła.
Smak - woda gazowana z posmakami ziołowymi, homeopatyczne cytrusy,...-
Channel: Anglia
2025-07-10, 11:59 -
-
Witam
Jest to mój pierwszy post na tym forum szukałem odpowiedzi lecz jakoś nie mogłem nigdzie znaleźć a mianowicie w mojej okolicy jest źródełko w lesie gdzie woda jest bardzo dobra i sporo ludzi ją pobiera do celów spożywczych,moje pytanie brzmi czy taką wodę muszę przegotować...-
Channel: Kołyska piwowarska
-
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment