Ja w każdym razie jutro w Caro na Pogonii o 17 się melduję na kufelek cudownego "Brackiego". Naprawdę warto: piwo jest wyśmienite, a i lokal bardzo spokojny i właściciel super uprzejmy.
Sekcja Zagłębiowska Browar.bizu
Collapse
X
-
Drodzy koledzy, proponuję się zobaczyć przy piwku w najbliższym czasie aby omówić pewne rzeczy. Najważniejsze to zlot i transport na zlot. Podług mej najświeższej wiedzy auta będą dwa, więc trzeba by to jakoś sprytnie rozplanować. I tutaj liczę najbardziej na obecność Kiszota.
Wstępnie rzucę termin przyszłego tygodnia 31.08-06.09. Miejsce trzeba jakoś wypośrodkować ale uważam, że Sosnowiec jest nie najgorszy (w miejscu ostatniego spotkania, w barze zaproponowanym przez Jasia, leją Rybnickiego ).
Mnie osobiście pasuje praktycznie każdy z tych dni ale reszta musi się określić.
Czekam na propozycję."Niech zatrwożą się niewierni, przyjaciele, na sztorc kosa..."Comment
-
....
Wstępnie rzucę termin przyszłego tygodnia 31.08-06.09. Miejsce trzeba jakoś wypośrodkować ale uważam, że Sosnowiec jest nie najgorszy (w miejscu ostatniego spotkania, w barze zaproponowanym przez Jasia, leją Rybnickiego ).
Mnie osobiście pasuje praktycznie każdy z tych dni ale reszta musi się określić.
...Comment
-
Jasiu będzie w sobotę do południa więc chyba i ja się zjawię.W niedzielę też będę ale raczej późnym popołudniem.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
Comment
-
Jeszcze nie wiem,może opalać sie na trawce.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
Comment