Dla mnie może być, ale w związku z tym, że przesądny jestem będę pił tylko i wyłącznie Tyskie
Sekcja Zagłębiowska Browar.bizu
Collapse
X
-
Proponuję zorganizować przed Świętami jakieś małe spotkanie Sekcji Zagłębiowskiej.
Może termin 4 XII czyli ten piątek godzina do ustalenia będzie odpowiadał wszystkim zainteresowanym. Spotkanie oczywiście w Oazie przy Rybnickim .Comment
-
Proponuję spotkać się w ten piątek czyli 11 grudnia godzina 17 - 18 w Oazie na Pogoni przy Fullu Rybnickim. Czekam na zgłoszenia kolegów z Sekcji Zagłębiowskiej.
Mile też widziani na tym spotkaniu koledzy zza rzeki.Comment
-
Witam . Mam pytanko, kiedy pasuje wszystkim żeby pogadać o konkretnym działaniu sekcji Zagłębiowskiej? Wspólne miejsce pod własny "mikro amatorski browarek", miejsce spotkań, zapraszania nowych osób, które ktoś z naszego grona by zainteresował. Zapraszam do współpracy.
aha... jeżeli ktoś byłby zainteresowany prywatną opieką medyczną lub polisą z funduszem inwestycyjnym,choćby rozmową- walcie śmiało połowa każdej prowizji idzie do skarbonki na nasz "browar".
ps Krzysiek,Sosnowiec-Zagórze. nr tel 510 119 578Comment
-
-
Spotkanie się odbyło, sympatycznie było jak zwykle. Dzięki Jasiu za podstawki. Do następnego razu.
P.S. Jak się przyjrzałem dzisiaj tym podstawkom to faktycznie mają różne odcienie, a żeby było ciekawiej to podstawkę którą kupiłem wtedy w Spiżu ma jeszcze inny odcień. W sumie mam trzy różne"Niech zatrwożą się niewierni, przyjaciele, na sztorc kosa..."Comment
Comment