No więc pojawiłem się na nowych nie obiermanionych do tej pory terenach... Oficjalny temat browarniany pojawi się z czasem. Teraz rzucam hasło... jakieś piwo ? Gdzie i kiedy pozostawiam do dopracowania.
"Zawsze pamietaj o przewidywalności głupoty" Hare piwo, hare piwo, piwo, piwo, hare, hare
Hare sex, hare sex, sex, sex hare, hare
Hare muza, hare muza, muza, muza, hare, hare
Hare siec, hare siec, piwo, sex, muza, hare.
"Zawsze pamietaj o przewidywalności głupoty" Hare piwo, hare piwo, piwo, piwo, hare, hare
Na 100 % potwierdzę się lub nie w przyszłym tygodniu bo uzależnione jest to od ewentualnego wyjazdu do Niemiec.
Jak ktoś jest chętny to zapraszam. Spotykam się z Biermannem w wtorek 15.03 w "Starym kuflu" na gliwickiej starówce w okolicy godz.16.30-17.00.Termin wstępnie uzgodniony z Biermannem.
21.06.2023 na zaproszenie głównego piwowara Pawła Fityki miałem okazję odwiedzić nowy browar Reden. Sąsiaduje przez ulicę z zajezdnią tramwajową więc by tu trafić trzeba wysiąść na przystanku Chorzów-Batory Zajezdnia i iść wzdłuż jej ogrodzenia podziwiając stacjonujące tu tramwaje....
Chciałem poinformować, że właśnie wyszła moja najnowsza książka „Historia gliwickich browarów działających w XIX i XX wieku”. Jest to moja własna, niezależna inicjatywa i projekt (również finansowy). Tak więc dostępna jest tylko i wyłącznie u mnie (odbiór...
Browar rzemieślniczy w Kieżmarku działa od początku 2021 roku, ale coś o nim cicho. Niby jest a jego piw jakoś nie widać.
Aby rozwiązać tą zagadkę pojawiłem się tam, by zobaczyć na własne oczy jak to tam wygląda.
Obiekt nie należy do pięknych, bo to zwykłe hale w których...
Witajcie,
od razu przepraszam za te cycki, ale mam wrażenie, że dział powitalny jest lekko martwy, więc cyckami chciałem zdobyć jakąkolwiek atencję, ryzykując zarazem bana na dzień dobry
Pojawiłem się tu z zamiarem czysto handlowym, sprzedać pokale Browaru Grodziskiego,...
Comment