2016.09.09-11 - XV Wielki Zlot Forumowiczów - ploty
Collapse
X
-
Ostatnia zmiana dokonana przez Rycho_128; 2016-09-02, 13:05.Gdański Browar WaRy
Gdański Browar WaRy w BrowarBizie
Piwo z kufla smakuje lepiej :)///Mniej karmelu...
-
Zdarzało się, że zabrakło, ale zwykle mają rewelacyjną zupę rybną, no i ogólnie smacznie karmią, nie tylko same ryby. Wybór może nie największy, ale warto zajrzeć. A do picia - o ile się nie zmieniło - kilka różnych Amberów.Toruń przeprasza za Radio Maryja
www.bobofruty.plComment
-
1 - Jurandofil (przepraszam, że pierwszy)
2 - p_stulka
3 - JotPeCet
4 - dadek
5 - Spokojny/spoks
6 - Krakus
7 - pirackamuza
8 - Kl_audiczka
9 - witoj
10 - Zgroza
11 - Edelweiss
12 - Piecia
13 - Pendragon
14 - KapitanWagner
15 - Rycho_128
16 - woosaa
17 - emes
18 - fuliano
19 - człowiek z WMB
20 - Marusia
21 - Slavoy
22 - iron
23 - Viola
24 - Ventor
25 - Qboland
26 - Jaqba
27 - Pepek
28 - Wiktoria
29- Doran
30- Doranowa
31 - Puszek_72
32 - MarcinKa
(...)
39 -To lubię: Czarnków, Krajan, Amber, EDI, Fortuna, BOSS, Lwówek Śląski, Grybów, Jagiełło, Łódź, Browar Na Jurze, GAB, Kormoran, Gościszewo, Konstancin, Staropolski, Zodiak, Zamkowy, CiechanówComment
-
Zdecydowanie jakieś Grodziskie (gdy przyjdzie zmęczenie lub na kaca porannego)
Jakieś white AIPA (w ciągu dnia)
Silna wędzonka (do wszelakich nocnych dymów)
To lubię: Czarnków, Krajan, Amber, EDI, Fortuna, BOSS, Lwówek Śląski, Grybów, Jagiełło, Łódź, Browar Na Jurze, GAB, Kormoran, Gościszewo, Konstancin, Staropolski, Zodiak, Zamkowy, CiechanówComment
-
Comment
-
Przy obecnych cenach i innych klimatach, należy się przygotować że piwa na 69 osób będzie tak maks ze 400 litrów.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Comment
-
- Wiesz Luciu, co ci powiem?
- ???
- ...napiłbym się piwa.
------------------------------------------
Dzień dobry panu.
Poproszę dwa piwa...albo nawet trzy.Comment
-
Pozostaje zatem robić wypady na miasto.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzieComment
-
To czemu wziąłeś od nas tak mało pieniondzów? Ja tam wolałabym zapłacić więcej niż łatać dziury piwne jakimiś Perłami, czy innymi Łomżami jak rok temu.
Na szczęście pewnie będzie można od Agnieszki dokupić jakies kegi w razie W (które na pewno nastąpi przy takiej małej ilości piw już w sobotę :-D)Comment
-
Myślałem, że w niedzielę posiedzę do końca i spijać będę ostatki.
Blisko mam, więc tym razem można by. A tu najwidoczniej trzeba będzie zmywać się z rana.
Szkoda.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzieComment