Już się tam nie licytujcie. Mam info na PW, w ciągu dnia sklecę info i będzie można się przeklikiwać.
XVII Zlot Browar.biz - ploty
Collapse
X
-
- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie). -
Zależy co pod pojęciem "kulawe" mamy na myśli. Spacerowicza, chcącego się najeść i napić przywitają godnie. Byleby to jedzenie i picie było zamówione na miejscu
Comment
-
Ludzie głównie skarżą się na szurniętą kobitę za barem (dzierżawca podobnież), płatny kibel (również dla klientów) i długie oczekiwanie na żarcie, nawet
Byłem tam raz. Jedzenia nie zamawiałem, ale dwa pozostałe punkty się zgadzają. Poczytaj sobie opinie np. na guglu.Dick Laurent is dead.Comment
-
A tak na przyszłość. W woj. lubelskim istnieje jedyna kolej wąskotorowa (Nadwiślańska Kolej Wąskotorowa), która jest użytkowana i wyjątkowo (nie zawsze) jej trasa biegnie do samej Poniatowej. Nie muszę mówić co jest w Poniatowej. A jeśli ktoś jeszcze lubi ryby to w okolicach Trzebieszy/Woli Rudzkiej są ogromne stawy rybne. Lubelskie da się lubić!Ostatnia zmiana dokonana przez e-prezes; 2018-07-03, 15:13.Comment
-
I dopiero teraz reklamę tą dajesz, jak już przegłosowali??A tak na przyszłość. W woj. lubelskim istnieje jedyna kolej wąskotorowa (Nadwiślańska Kolej Wąskotorowa), która jest użytkowana i wyjątkowo (nie zawsze) jej trasa biegnie do samej Poniatowej. Nie muszę mówić co jest w Poniatowej. A jeśli ktoś jeszcze lubi ryby to w okolicach Trzebieszy/Woli Rudzkiej są ogromne stawy rybne. Lubelskie da się lubić!Comment
-
Comment
-
No maruda niemiłosierna z Ciebie. Nad ten swój Bug byś na pewno dłużej jechał. A tu masz do Krakowa 3 godziny pociągiem i 40 minut busem! To jest cały dzień na dojazdJa marudzę? Była super miejscówka ale...zaczeli marudzić Ci co by im było za daleko i zmieniono żeby Wam było blisko. To przez marudy narzekające została zmieniona miejscówka.Nad Bugiem bym nie marudził. A co do wolnych dni to nie jeden z conajmmniej 3 trzeba eziąć żeby miało sens jechać przy pochłaniającym cały dzień dojezdzie bo tyle potrwa z Warszawy z kilkoma przesiadkami o ile w ogóle da się tam dojechać.
. Popatrzyłeś na mapę gdzie to czy tylko globus Polski masz w domu
?
Comment
-
Narzekanie na dojazd jest zrozumiałe, ale chętnych do pokazania swojego kawałka Polski nie było. Teraz gdy nie trzyma nas związek z browarem każdy może się wykazać. Jest cały rok na to i liczę, że najwięksi maruderzy przynajmniej zriserczują temat do przyszłego zlotu.Comment
-
Żartujesz - sprawdź godziny, ile razy na dzień jeździ bus do Myślenic i zauważ, ze z Myślenic trzeba dojechać - a stąd to już nie wiem czym i ile razy jeździ - szczególnie, że ja będę jechał po pracy w piątek czyli po 16.00 Z Warszawy i w niedzielę wracać - a jak jeżdżą busy nocą i w niedzielę to każdy wie.
Oczywiście zawsze jest jakaś opcja samochodowa ale mocno niepewna biorąc pod uwagę kiedy muszę jechać i wracać.Comment
-
Chopy, każdy autobus, który jeździ do Zakopca zatrzymuje się w Myślenicach. W sezonie to jeden na pół godziny.„Wam kury szczać prowadzić, a nie politykę robić”
"Pamiętaj, że piwo, które nawarzysz inni pić będą-nawarzone zatem winno być więcej niż dobre".
Nie jestem certyfikowanym sędzią PSPD.Comment
-
Comment
-
Kilkaście postów wcześniej zamieszczałem link do rozkładu. Z niego wynika, że o 22:15 jest ostatni kurs do Górnej Poręby (najbliżej ośrodka). Ale rozkład ważny jest do końca sierpnia, więc może nie być to aktualne we wrześniu.Jakby co już serwuję rozkład jazdy busów. Da się dojechać z Myślenic do samej Poręby, więc z samodzielnym dotarciem nie powinno być problemu.Comment