Annd, ale tak jak już pisaliśmy, zapraszamy do odwiedzin. Poza tym, jak już na samym początku tej dyskusji pisał Iron, a potem JAckson możecie się zapisać na listę rezerwową u Arta
IV Wielki Zlot Forumowiczów - komentarze
Collapse
X
-
No i będą kolejne zloty, spotkania, giełdy, okazje do spotkań.Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MałażonkaAnnd, ale tak jak już pisaliśmy, zapraszamy do odwiedzin. Poza tym, jak już na samym początku tej dyskusji pisał Iron, a potem JAckson możecie się zapisać na listę rezerwową u Arta
Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :DComment
-
oki!
na pewno przybędziemy na nastepny zlot...
w sumie może dobrze wyszło, ponieważ termin zlotu koliduje z żeglarskim tygodniem w Zegrzu, na który też mieliśmy ochotę wyskoczyć
ale liczę na relacje ze zlotu i na zdrówko wzniesione za nas
pozdrawiamComment
-
To macie jak w banku.Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika annd...ale liczę na relacje ze zlotu i na zdrówko wzniesione za nas
pozdrawiam
Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :DComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika anndoki!
na pewno przybędziemy na nastepny zlot...
w sumie może dobrze wyszło, ponieważ termin zlotu koliduje z żeglarskim tygodniem w Zegrzu, na który też mieliśmy ochotę wyskoczyć
ale liczę na relacje ze zlotu i na zdrówko wzniesione za nas
pozdrawiam
Poczekaj, być może zwolni się jedno miejsce, a nawet dwa
Comment
-
Żeby organizatorom na ostatnią chwilę nie przerywać odpoczynku/zabawy/picia w Rybaczówce już teraz zgłaszam przybycie jednego autka grubo po godzinie 20stej w piątek, dnia 9tego września.Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MałażonkaDLATEGO APELUJĘ DO OSÓB PLANUJĄCYCH SWÓJ PIĄTKOWY PRZYJAZD DO OŚRODKA PO TEJ MAGICZNEJ GODZINIE O POINFORMOWANIE NAS O TYM, BYŚMY MOGLI OTWORZYĆ WROTA RYBACZÓWKI DLA PRZYBYWAJĄCYCH
Mam nadzieję, że będziemy mogli wjechać na teren ośrodka aby nie zostawiać autka na uboczu.
Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MałażonkaAleż na piwo jak najbardziej zapraszamy, byle do 20:00. (...)
A o 20 - Państwu już dziękujemy, dobranoc, proszę opuścic teren....
Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.plComment
-
Zawsze można kontynuować poza terenem... jesli ktoś chętnyPierwotnie zamieszczone przez Użytkownika becikA o 20 - Państwu już dziękujemy, dobranoc, proszę opuścic teren....
Czas już sprawdzić gdzie jest ten ośrodek i jak tam dojechać samochodem - to do mnie
MM961
4:-)Comment
-
Mam pytanko o zniżki PKP,czy będą też obowiązywać na TLK,Intercity itp.Od pewnego czasu zakupowanie biletów i przemieszczanie się koleją bywa dość skomplikowane. Nieodpowiednie przesiadanie ,może odbić się na braku kasiorki w portfelu
Prawie jak Piwo
SZCZECINComment
-
jak już Tobie wspomniałem na PW zniżki będą, ale tylko na pociągi osobowe/pospieszne.
TLK, Intefcity itp. do tych pociągów niestety nie należy :/- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Comment
-
No,cholercia to niedobrze,ale nic to damy sobie jakoś radeczkęPierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ARTjak już Tobie wspomniałem na PW zniżki będą, ale tylko na pociągi osobowe/pospieszne.
TLK, Intefcity itp. do tych pociągów niestety nie należy :/
Prawie jak Piwo
SZCZECINComment
-
W związku ze szczęśliwym splotem okoliczności i wydarzeń, chciałem poinformować, że informacja podana przeze mnie jakiś czas temu, o tym, że nie nie mogę jechać na Zlot jest już nieaktualna.
Syntezując powyższe – jadę do Ciechanowa
Za pomoc w realizacji planów składam podziekowania na ręce Małejżonki i Arta. Dzięki!
W związku z tym chciałem poinformować Szanowne Towarzycho z Trójmiasta i ew. okolic, że dysponuję czterema wolnymi miejscami w aucie i dużym bagażnikiem. Koszt przejazdu już został skalkulowany: z Gdańska do Pułtuska - 300 km. Na jednym tankowaniu przejedziemy trasę tam i z powrotem, a jedno tankowanie, to 200 zł. Czyli przy pięciu osobach wychodzi po 40 zł tam i nazad. Nie wiem jak wyglądają koszty przejazdu koleją, ja oferuję jednak możliwość transportu door-to-door, czego nie można powiedzieć o PKP
.
Mam w planach wyjazd w piątek ok. godz. 10.00, na przelot do Pułtuska trzeba zarezerwować z pięć godzin.
Wszelkie informacje i rezerwacje oczywiście na PW. Proszę się nie niecierpliwić gdybym nie odpowiadał od razu, ale do 15.00 siedzę w pracy i na browar zaglądam tylko kontrolnie, na PW mogę nie mieć czasu odpowiedzieć.Comment
-
Gdyby nie to, że bezpośrednio z Warszawy będę miał bliżej, to kto wie, czy bym nie reflektowałPierwotnie zamieszczone przez Użytkownika RolekKorekta kosztów: trasa tam i nazad wychodzi około 150-160 zł, a nie jak pisałem wyżej ok. 200 zł. Zawszeć to na jakieś piwo zostanie
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment