Teraz rozkład do Lublina
2006.09.08-10: V Wielki Zlot Forumowiczów - ploty
Collapse
X
-
UWAGA WROCŁAW!
Prosi się o w miarę wczesne przybycie na dworzec. Diabli wiedzą o której pociąg będzie podstawiony, a trzeba by silną grupą uderzyć do zajmowania odpowiedniej ilości przedziałów. Z racji, że niektórzy muszą jeszcze zakupić bilety, myślę, że najpoźniej trzeba się stawić na 21:30, najlepiej pod zegarem.
No i oczywiście brak odpowiedniej ilości płynnych biletów
będzie banowany podróżą w klopie
Dick Laurent is dead.Comment
-
Łysa, mam pytanko
czy busy kursują ze Zwierzyńca do Lublina? czy tylko do Biłgoraja?"Spotkałem się z kolegą / Bo kolega jest od tego / I wypada czasem spotkać się z nim"
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Bractwo Piwne
Skład Piwa
Piszę poprawnie po polsku!Comment
-
Nie ma bezpośredniego połączenia. Ze Zwierzyńca do Biłgorajaj jedzie się do 20 min.Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika arzyŁysa, mam pytanko
czy busy kursują ze Zwierzyńca do Lublina? czy tylko do Biłgoraja?Sorry za błędy, ale mam udokumentowaną dysortografięComment
-
No dobra ....... zaczynam sie zbierać, znaczy się pakować..... wyjeżdżam o 17:08 :-)
Więc do zobaczenia w Rzeszowie
Comment
-
Pociągowa Warszawka - czy ktoś będzie o 7.15 na Zachodnim? Pociąg mamy o 7.30 z tegoż Dworca. Ja jeszcze muszę zakupić bilet.To inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.Comment
-
Razem z Marcinem dołączam na Mikołajowie do ekipy poznańskiej - planowy przyjazd na Główny 21:00.Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika slavoyProsi się o w miarę wczesne przybycie na dworzec. Diabli wiedzą o której pociąg będzie podstawiony, a trzeba by silną grupą uderzyć do zajmowania odpowiedniej ilości przedziałów. Z racji, że niektórzy muszą jeszcze zakupić bilety, myślę, że najpoźniej trzeba się stawić na 21:30, najlepiej pod zegarem.browerzysta, abstynent i nałogowy piwoholik c[]
Światem rządzi miłość. Ja na przykład kocham piwo :]Comment
-
Okazuje się że jutro muszę pracować więc też będe jechał po 17 i posiadam 2 wolne darmowe miejsca .Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MistrzuDo Warszawiaków.
Jeśli ktoś wyjeżdża z Warszawy po 17 bo wcześniej nie może służę darmową podwózką na Zlot.Comment
-
Komu w drogę ten na PKP
Widzimy się na Zlocie."Spotkałem się z kolegą / Bo kolega jest od tego / I wypada czasem spotkać się z nim"
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Bractwo Piwne
Skład Piwa
Piszę poprawnie po polsku!Comment