Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Cyrkonia
nie wiedziałam że się mnie boisz
Nie wiem, jak to z tym strachem, bo wygląda na to, że jednak to Ty się nas boisz....My serdecznie zapraszamy Cię codziennie, a Ty pojawiasz się jako mara w paru procentach, po czym rezygnujesz z pojawienia się w całości. Pożycz może od Jerzego te parę kilogramów i znajdź wreszcie siły, by pojawić się u nas w całości...
Właśnie sprawdziłem mam wszystkie foty, osobiście po zawieszeniu połączenia, kasowałem uszkodzone archiwum i ściągałęm od nowa, da sie kontynuować ?? - jak.
Archiwum nie jest uszkodzone, ale niedokończone.
Np. w FileZilli należy wskazać na plik, bądż pozycję w logu i wybrać "Resume" (w wersji przetłumaczonej "Przywróć").
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Małażonka
Nie wiem, jak to z tym strachem, bo wygląda na to, że jednak to Ty się nas boisz....My serdecznie zapraszamy Cię codziennie, a Ty pojawiasz się jako mara w paru procentach, po czym rezygnujesz z pojawienia się w całości. Pożycz może od Jerzego te parę kilogramów i znajdź wreszcie siły, by pojawić się u nas w całości...
A mnie by ktoś miły zgrał? I chciałbym też te niecenzuralne zdjęcia co to są ocenzurowane
To inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.
przypomnij się przed wtorkiem - 03.X. żebyśmy wzięli dla Cię CD na sobotnie spotkanie w Gliwicach
CD x 2
Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Jak donosi Krecik, tegoroczny zlot odwołany zostanie w Kujankach, w browarze Poziomka.
Termin bez zmian, jak i wszystko inne, poza tym, co się zmieni.
Wstępnie Krecik zarezerwował ok. 30 miejsc noclegowych. Także tentego...
Comment