Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika zythum
2007.09.07-09: VI Wielki Zlot Forumowiczów - ploty
Collapse
X
-
jak zwykle zresztą. mamy wszak pieczątkę - to wystarczy.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie). -
A sobie krytykujcie. Przeca wiadomo, ze z Wami wszędzie będzie okropnie nudno.Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MałażonkaA my będziemy krytykować!
Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :DComment
-
Ja tam krytyky siem nie bojam, a organizować lubię
To co, uderzamy na Czarnków? Administracja ma chyba juz tam swoje chody, no nie? A i okolice Czarnkowa milusie. Ja oczywiście zgłaszam się do pomocy, jesli będę potrzebna, choćby po to, żeby był ktos dyżurny, kogo mozna objechać (liczę tu na Zythuma
)
Comment
-
Nie mam nic przeciwko Czarnkowowi, ale to beznadziejne i nudne miejsce
W sam raz na nudny i beznadziejny Zlot
Ale noclegi maja być w domkach nad jeziorem bo ja lubię jeziora
To inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.Comment
-
Jakieś jeziora tam występują;ale jak jest z domkami,ilością miejsc,dojazdem,odległością od browaru etc. to za cholerę nie wiem.Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika zythum
Ale noclegi maja być w domkach nad jeziorem bo ja lubię jeziora
Prawie jak Piwo
SZCZECINComment
-
Ale w piatek nie będzie, jak co rokuPierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MałażonkaA piwo ma być już w czwartek, bo może wcześniej przyjadę!

Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :DComment
-
... i Hurtownia Pustych PETów w pobliżu (max. 500 m), czynna w niedzielę...Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MałażonkaA piwo ma być już w czwartek (...)Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Browar Szlachecki w Warszawie (działalność zawieszona)
@WujcioShaggy Wuj na Twitterze, czasem coś napisze nawetComment
-
...orazPierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Wujcio_Shaggy... i Hurtownia Pustych PETów w pobliżu (max. 500 m), czynna w niedzielę...
Caaałoooodobooooowyyyyy
Sklep monopolooooowyyyy
Comment
-
Najbliższy camping w Prusinowie koło Lubasza nad jeziorem. Chyba, że coś nowego w Czarnkowie powstało a tam tylko Noteć. Biorąc pod uwagę, że to część Wielkopolskiej Wielkiej Pętli (168km), może barki mieszkalne się pojawią ale jakoś wątpie żeby za rok.Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika PogoniarzJakieś jeziora tam występują;ale jak jest z domkami,ilością miejsc,dojazdem,odległością od browaru etc. to za cholerę nie wiem.Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika khamNajbliższy camping w Prusinowie koło Lubasza nad jeziorem. Chyba, że coś nowego w Czarnkowie powstało a tam tylko Noteć.O obadanie terenu będą proszone osoby, które mają w miarę niedaleczko na wypadzik rekonesansowyPierwotnie zamieszczone przez Użytkownika PogoniarzJakieś jeziora tam występują;ale jak jest z domkami,ilością miejsc,dojazdem,odległością od browaru etc. to za cholerę nie wiem.
A może znajdzie się ktoś, kto w okolicach był na fajnej mecie i już wie, co by się nadało?
Comment
-
Przepytam znajomych na początek. Najwyżej się przejadę i będę miał pretekst do zakupu 2-3 krat. Ale najpierw muszę poudawać pilnego w robocie, bo poniedziałkowe "spóźnienie" trochę mi się czkawką odbija.Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MarusiaO obadanie terenu będą proszone osoby, które mają w miarę niedaleczko na wypadzik rekonesansowy
A może znajdzie się ktoś, kto w okolicach był na fajnej mecie i już wie, co by się nadało?Comment
-
Nie ma pośpiechu, w końcu jest cały rok jeszczePierwotnie zamieszczone przez Użytkownika khamAle najpierw muszę poudawać pilnego w robocie, bo poniedziałkowe "spóźnienie" trochę mi się czkawką odbija.
Comment