Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika garfunkel
2007.09.07-09: VI Wielki Zlot Forumowiczów - ploty
Collapse
X
-
Jeżeli to zachęci forumowiczów do Zawiercia, to jeżeli tam się odbędzie zlot to stawiam beczkę 50 litrów. -
Z Adelą zamierzamy w przyszłym roku się pojawić i zapewne też byśmy coś przywlekli ze sobą.Surowce i akcesoria piwowarskie i serowarskie - Piwodziej.pl
Thou shallt not spilleth thy beer!
Przy wysokim stężeniu alkoholu organizm człowieka znajduje się blisko śmierci i instynktownie dąży do przedłużenia rodu.Comment
-
No wiesz co, obrażasz nas, przecież nie jedziemy się nachlać za darmoPierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ShlangbaumJeżeli to zachęci forumowiczów do Zawiercia, to jeżeli tam się odbędzie zlot to stawiam beczkę 50 litrów.

Comment
-
A co to jest 50 litrówPierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ShlangbaumJeżeli to zachęci forumowiczów do Zawiercia, to jeżeli tam się odbędzie zlot to stawiam beczkę 50 litrów.
Ponad 600 litrom daliśmy radę w tym roku
Świat należy do młodzieży, młody robi - stary leży.
"W niebie nie ma piwa, więc pijmy je tutaj."
"denerwować się - mścić się na własnym zdrowiu za głupotę innych"Comment
-
Nie no nie zgadzam się. Naciskac na KP oczywiście, ale na TychyPierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kot_z_cheshireTo co? Juz chyba czas zacząć na np. KP naciskać...W końcu i tak jest wszytsko jedno, w Poznaniu zaplecze noclegowe jest, pomijam detal, że Pyry byłyby chyba bardzo za:
D
Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :DComment
-
Proponuję pytanie:Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika bury_wilkANKIETA, ANKIETA!!!

Gdzie ma się odbyć VI Zlot i dlaczego wybrałe/a/ś Czarnków?
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
Dlaczego - proponuję juz terazPierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MałażonkaO VII Zlocie zaczniemy chyba się rozpisywać przynajmniej miesiąc przez Zlotem VI
:
No, dobra, za chwilę, najpierw ustalmy, gdzie będzie VI, a potem zara mozemy planować VII
Comment
-
Ja bym proponował wybrać trzy lokalizacje i poprosić osoby z możliwościami logistycznymi o sprawdzenie najpierw bazy noclegowej.
Te trzy rozsądne propozycje to wg mnie:
-Czarnków (ukłon w stronę Szczecina i Poznania, dobre piwo, choć w browarze byłem już dwa razy, więc poznawczo dla mnie tak sobie, choć chętnie jeszcze raz zobaczę i wychylę piwko w przybrowarnej pijalce
)
-Regina (jeziora, uhonorowanie browaru który stara się o różnorodność produktów, dodatkowo opcja autokarowa - Olsztyn)
- Zawiercie (piwo niezłe, choć może być problem z noclegiem - linki Garfunkela)
Miały być trzy, ale jeszcze wracam do tego Braniewa - wszak nic nie wskazywało parę lat temu, że jeszcze kiedykolwiek będzie tam robione piwo. No i nie wiadomo, czy długo jeszcze będzie - GŻ
Może jednak trzeba będzie zrobić ankietę i wybrać trzy miejsca do bliższego rekonesansu noclegowego?Ostatnia zmiana dokonana przez iron; 2006-09-13, 20:27.bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, OjczyznaComment
-
Też się skłaniam ku ankiecie, bo oprócz tych browarów co wymieniłeś możnaby spokojnie dorzucić Kormorana czy Juranda - okolice Olsztyna wszak pikne som tyż
Dwie opcje o największej ilosci głosów zostałyby obcykane noclegowo przez okolicznych chętnych i wtedy, oczywiście, kolejna ankieta
Chyba, że tym razem pozwolimy Adminowi samemu zadecydować, ale wtedy będzie wszystko na niego
No i oczywiście będzie źle na 100%
Comment
-
Ależ napisałem przecie przy okazji Reginy i o Olsztynie:Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MarusiaTeż się skłaniam ku ankiecie, bo oprócz tych browarów co wymieniłeś możnaby spokojnie dorzucić Kormorana czy Juranda - okolice Olsztyna wszak pikne som tyż
(...)
Może by to było trudne logistycznie i organizacyjnie, ale nie niemożliwe. A nie mówiliśmy, że teraz to my będziemy krytykować i wymagaćPierwotnie zamieszczone przez Użytkownika iron(...)
-Regina (jeziora, uhonorowanie browaru który stara się o różnorodność produktów, dodatkowo opcja autokarowa - Olsztyn)
(...)
bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, OjczyznaComment
-
teraz to koleżanka przegina! konstruktywne było to:Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia...
A kulegie E-prezesa uprasza się o jakieś konstruktywne propozycje, a nie najeżdżanie na nie wiadomo w ogóle co i po co
a tutaj...Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Maggykno bo tak
...nie czepiałem się a jedynie chciałem zrozumieć dlaczego tutaj nie można nadużywać gościnności a gdzie indziej można.Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MaggykGab już był sponsorem zlotu. Wiem, ze Państwo Kowalscy to bardzo mili i uczynni ludzie, ale nie nadużywajmy ich gościnności.
konstruktywnie próbowalem dojść do propozycji bliższej terytorialnie mnie, a tu się wszyscy poobrażali o nic.
w temacie lokalu Archera też miałem rację, ale do dziś to nikt nie przyznał racji tylko cicho siedzą.Ostatnia zmiana dokonana przez e-prezes; 2006-09-13, 21:56.Comment
-
Misiu drogi, Gośka miała na myśli, że drugi raz w ciągu jednej pięciolatki to nadużycie... Po za tym mamy tyle browarów do odwiedzenia i "naciągnięcia" - jeśli tak to wg Ciebie wygląda, że póki co nie ma potrzeby wracać do tej samej rzekiPierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezes
...nie czepiałem się a jedynie chciałem zrozumieć dlaczego tutaj nie można nadużywać gościnności a gdzie indziej można.
P.S. " konstruktywnie próbowalem dojść do propozycji bliższej terytorialnie mnie" - no jasne, jakby tak każdy ciągnął na swoje tereny, to zloty dalej odbywałyby się w okolicach Dolnego Śląska, bo konstruktywnie nie oddalibyśmy nikomu pałeczki.Comment