chciałbym w tym temacie przypomnieć pięciu zapominalskim, że mają się ze mną rozliczyć za Zlot. Nie chcę nikogo z zaległościami wymieniać z nicka ale jeśli nie będziecie nawet raczyć odpowiedzieć na moje PW sprzed miesiąca, to się pogniewamy
Chodzi tu właściwie przede wszystkim o osoby które nie dojechały na Zlot, a które nie dały mi znać że ich nie będzie i trzeba było za nie zapłacić częściowo z wspólnej kasy.
chciałbym w tym temacie przypomnieć pięciu zapominalskim, że mają się ze mną rozliczyć za Zlot. Nie chcę nikogo z zaległościami wymieniać z nicka ale jeśli nie będziecie nawet raczyć odpowiedzieć na moje PW sprzed miesiąca, to się pogniewamy
Chodzi tu właściwie przede wszystkim o osoby które nie dojechały na Zlot, a które nie dały mi znać że ich nie będzie i trzeba było za nie zapłacić częściowo z wspólnej kasy.
Jako, że Art jest jak zwykle uprzejmy i delikatny, a ja nie, to dodam, że się pogniewamy wszyscy, którzy zapłaciliśmy za te osoby brakującą kasę, czyli wszyscy Zlotowicze.
No i oczywiście podejrzewam, że konsekwencją będzie szlaban na Zloty
Ostatnia zmiana dokonana przez Marusia; 2007-10-09, 10:55.
...
- Piotrratowi za dostawę Amberowskiego Koźlaka w beczkach od dziada_borowego
...
Robię porządki w moim DP i chciałem ustalić w jakiej wersji był ten Koźlak (zwykły, niepasteryzowany, niefiltrowany???). Jak ktoś pamięta to proszę o info.
Dzięki.
To lubię: Czarnków, Krajan, Amber, EDI, Fortuna, BOSS, Lwówek Śląski, Grybów, Jagiełło, Łódź, Browar Na Jurze, GAB, Kormoran, Gościszewo, Konstancin, Staropolski, Zodiak, Zamkowy, Ciechanów
No i krystalizują się już plany na zlot. Dzięki inicjatywie Krecika.
Miejsce: Koszęcin w woj. Śląskim;
Czas: 6-8 wrzesień
Piwopój: Browar Śląsk Koszęcin
Noclegi: hotel przy browarze [mamy 32 miejsca zabookowane wstępnie; przy minimum 20 osobach 90 PLN/osobodzień]...
Kolejny wiedeński browar odwiedziliśmy na zakończenie dnia 29.04.2024.
Wielka, stylowa, 5-piętrowa kamienica o pięknie zdobionej białej elewacji, znajduje się w dzielnicy Füfhaus w odległości 600 m od dworca Wien Westbahnhof. Mieści się tu 4-gwiazdkowy hotel, a od 2019 roku także...
Krecik rozpoczął już proces organizacji tegorocznego zlotu.
Jak na razie wszystko wskazuje na to, że tym razem zostanie odwołany w Tleniu. Szczegóły później.
Jest pomysł, żeby np. w sobotę wybrać się autokarem na wąskotorówkę do Bytomia. Przejazd autokarem z Koszęcina do Bytomia, kolejką z Bytomia do Miasteczka Śląskiego i powrót do Koszęcina autokarem.
Koszt autokaru to 1200 zł, ceny biletów na kolejkę jeszcze nie znamy.
Czy...
Comment