Organizatorzy wynajmują dla takich osób autokary lub busy. Musicie się tylko dogadać w kilka/kilkanaście osób tak żeby to było opłacalne i logistycznie dopracowane. A skąd jesteś?
Zlotowicze zmotoryzowani chętnie podwożą tych niezmotoryzowanych. Też trzeba się dogadać. Btw ja jestem tym razem niezmotoryzowany i jestem podwożony. Już się dogadałem. I jeszcze jedno. Warto by te posty przenieść do nowego wątku dotyczącego dojazdu na Zlot. Ja takiej władzy tu nie mam, żeby przenosić.
No dobra, współkierowca na trasie Wawa - Pietrowice - Wawa poszukiwany.
W zamian oferuję połowe trasy na fotelu kierowcy, połowę po prawej stronie od kierownicy.
Wersja All inclisive oferuje przejazd w 100% całej trasy za kierownicą.
Chętnych zapraszam do dyskusji na forum jak i na privie
No dobra, współkierowca na trasie Wawa - Pietrowice - Wawa poszukiwany.
W zamian oferuję połowe trasy na fotelu kierowcy, połowę po prawej stronie od kierownicy.
Wersja All inclisive oferuje przejazd w 100% całej trasy za kierownicą.
Chętnych zapraszam do dyskusji na forum jak i na privie
Czy wersja All inclisive obejmuje również fotki z podróży?
Słuchaj, no ja mogę kierownikować, ale ile razy do tego czasu trafi mi się prowadzić samochód, to nie wiem. Własny od dłuższego czasu popsuty, jeżdżę więc okazjonalnie cudzesami, ale za to po Warszawie, więc liczy się razy dwa, jeśli nie trzy. Możemy zrobić jazdę próbną.
Będę miał 1 lub 2 miejsca z Warszawy i wschodnich okolic. Jak sądzę, jedno zajmie Maremali podobnie jak w ubiegłym roku, ale jak się na mnie wypnie, to będą 2.
Będę miał 1 lub 2 miejsca z Warszawy i wschodnich okolic. Jak sądzę, jedno zajmie Maremali podobnie jak w ubiegłym roku, ale jak się na mnie wypnie, to będą 2.
Pisałbym się na drugie jak jeszcze jest wolne, bo z Białej czy Siedlec pewnie nikt nie przyjedzie.
Ostatnia zmiana dokonana przez e-prezes; 2012-07-27, 08:27.
Jak donosi Krecik, tegoroczny zlot odwołany zostanie w Kujankach, w browarze Poziomka.
Termin bez zmian, jak i wszystko inne, poza tym, co się zmieni.
Wstępnie Krecik zarezerwował ok. 30 miejsc noclegowych. Także tentego...
No i krystalizują się już plany na zlot. Dzięki inicjatywie Krecika.
Miejsce: Koszęcin w woj. Śląskim;
Czas: 6-8 wrzesień
Piwopój: Browar Śląsk Koszęcin
Noclegi: hotel przy browarze [mamy 32 miejsca zabookowane wstępnie; przy minimum 20 osobach 90 PLN/osobodzień]...
(jak zwykle nieco chaotycznie, bo i późno ale i tak dwa dni wcześniej niż ostatnio i jak zwykle tumult innych zajęć na głowie, a trzeba ogłosić co najważniejsze)
Comment