galeria etykiet.

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Related Topics

Collapse

• dadek
    Ukraina, Słowiańsk, Bulwar Puszkina 9, Torskaja Pivovarnia/RC Taler
    dadek
    Słowiańsk to jak na razie najdalej na wschód wysunięte miasto Ukrainy do jakiego dotarliśmy. Leży w okręgu donieckim (choć jak wiadomo sam Donieck obecnie jest zajęty przez separatystów), a związek z Polską ma taki, że jest miastem partnerskim Opoczna znanego z fabryki płytek ceramicznych....
    2020-03-26, 05:32
  • heckler
    Žerotín, Žerotín 101, Pidipivovar Pod Kalousem
    heckler
    Pidipivovar Pod Kalousem to obecnie bodajże najmniejszy spośród legalnie działających browarów w Czechach. Mieliśmy go odwiedzić jeszcze w marcu, ale ,corona, pokrzyżował nam plany .
    Browar znajduje się w małym prywatnym domku we wsi Žerotín. Kiedy podjechaliśmy pod bramę, nawet...
    2020-07-16, 09:31
  • telek
    Toruń, Adam Mickiewicza 100c, Galeria Piwa [zamknięte]
    telek
    Szedłem dziś jedną z głównych arterii Bydgoskiego Przedmieścia, gdy na słupie ogłoszeniowym dostrzegłem plakat informujący o zlokalizowanej tuż obok Galerii Piwa. Wszedłem więc w podwórko, gdzie wśród pawilonów (czytaj: budek) zlokalizowanych przed Polo Marketem znalazlem Galerię Piwa....
    2023-08-28, 19:07
  • heckler
    Paskov, Nádražní 28, Panský pivovar v Paskově
    heckler
    Paskov to niewielkie miasteczko leżące w kraju morawsko-śląskim pomiędzy miastami Ostrava i Frýdek-Místek. Ponieważ wiedzieliśmy, że wkrótce tam ma ruszyć nowy browarek na drugi dzień po piwnym święcie we Frydku postanowiliśmy udać się do Paskova na rekonesans. Piękna, słoneczna...
    2019-08-10, 08:38
  • heckler
    Brandlín 46, Minipivovar Brandlínská Kuna
    heckler
    Branndlin to mała wioska położona wśród małych jeziorek z uroczym XVI wiecznym zamkiem stojącym w jej centrum. Za sprawą byłego piwowara domowego, którym jest Lukáš Mládek dołączyła do jakże już gęsto zakropkowanej piwnej mapy Czech. Po paru latach działania w ,podziemiu, w tym roku...
    2019-08-07, 08:12
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...