Dzień dobry. Spotkała mnie dzisiaj ogromna tragedia. Kot mojego brata bezlitośnie zrzucił piękne szkło z WFP 2016 i niestety szlag je trafił. Czy jest tu jakaś osoba, która przypadkiem stwierdziła, że kupienie większej ilości na handel będzie dobrym pomysłem i trudzi się takim zajęciem? Byłbym niezmiernie wdzięczny. Pozdrawiam
Szkło Warszawski Festiwal Piwa
Collapse
Related Topics
Collapse
-
Ci co byli choć raz na Legii wiedzą o co chodzi. Dla pozostałych TU jest za mało miejsca, aby wszystko opisać
-
Channel: Festiwale piwne
2025-07-02, 07:56 -
-
Organizator Oficjalnie ogłosił datę tej cyklicznej imprezy na stadionie Legii
-
-
-
Już 18 edycja Festiwalu na warszawskiej Legii. Piwo, wykłady, gry (na 3 piętrze), sporo stoisk z jedzeniem. Gratka dla kolekcjonerów etykiet piwnych, Zwłaszcza w czwartek można sporo etykiet pozyskać do zbioru..
-
-
-
Wracamy po 2 latach! 12. edycja Warszawskiego Festiwalu Piwa – najważniejszej imprezy dedykowanej miłośnikom piw rzemieślniczego – odbędzie się 7-9 października na Stadionie Legii Warszawa.
Małe, lokalne, innowacyjne. Jeszcze przed paroma laty mało kto słyszał o rzemieślniczym...2021-09-23, 20:47 -
Festiwal jest nr 9. Pogoda dopisała. Parę nowych uczestników i niektóre browary zadbały o ławki. Ceny w zależności czy piwo czy PIWO od nastu od 22zł czyli również na plus.
Toteż ad rem, bo naprawdę wybór spory:
1) Stodoła, RIS ze śliwką, inkryminowanej brak, ale w zapachu...-
-
- Loading...
- Koniec listy.