Zależy co macie
Ale poważnie to chodziło mi o jakieś drobne firmowe gadżeciki. Nie o podstawki czy kapselki ale np. breloki czy otwieracze do butelek. Wiem że za darmo w dzisiejszych czasach nic nie ma ale czasami zdarzają się jakieś niespodzianki
Eee, no nie jest tak źle. Przeca niektóre browary (najczęściej do n-paków) dają, od czasu do czasu jakieś otwieracze, magnesiki na lodówki, szklanki, kufelki itp.
W necie nic nie jest gratis pomimo że tak by się mogło wydawać
bo zawsze dochodzą koszty przesyłki
W sklepie piwosza czasem coś dorzucają ale z reguły do zamówionego towaru
Na stronie Piasta jest co miesiąc do rozwiązania krzyżówka.
W której pierwsze piętnaście osób dostaje upominki od browaru. Ja dostałem czapeczke całkiem za darmo
Hej,
jako kibic TSW z prawie 50-letnim stażem, a zarazem kolekcjoner, zwracam się do P.T. Kolegów z apelem następującym: ktokolwiek widział, ktokolwiek wie, ma i chce odstąpić kapsle ze zdjęć, niech da znać! Mam ok. 25 tych kapsli z różnymi napisami wewnątrz, ale pewnie było ich...
Często tak bywa, że od wielu lat przejeżdżamy przez jakieś miasto (szczególnie gdy jest ważnym węzłem kolejowym), korzystamy tylko z dworca i po szybkiej przesiadce podążamy dalej kolejnym pociągiem. Tak właśnie było w przypadku Görlitz, które to miasto wielokrotnie było "bramą...
Schruns to miasteczko malowniczo położone w cieniu ostrych grani okolicznych szczytów. Zimą jest to raj dla narciarzy, gdzie na stokach korzystając z bogatej infrastruktury, mogą uskuteczniać swoje szusy. Samo miasto jest raczej senne, jakieś stragany z miejscowymi specjałami oraz solidnie...
Cesis, podobnie jak pobliska Sigulda są obowiązkowym punktem na trasie zwiedzania Łotwy. Niewielka starówka na której niespieszno toczy się życie ma swój urok, ale i tak każdy idzie w stronę zamku, który jest największą atrakcją tego miasteczka.
Dominantą rynku jest spory gotycki...
Comment