Witam.
W ostatnim tygodniu sporo przesyłek:
Grolsh - sporo etykiet wyglądają jak losowo wrzucone do koperty.
Guinness - jeden wzór etykiety i jeden wzór podstawki.
Jever(niemcy) - etykiety, po 2 sztuki z każdego wzoru.
Left Hand Brewing(USA) - etykiety, po kilka sztuk z każdego wzoru, dwie podstawki.
Paderboner(Niemcy) - Etykiety
Carl Betz(Niemcy) - Etykiety.
Theakston(UK) - Etykiety.
Belhaven(Szkocja) - Etykiety
Creemore Springs(Kanada) - Etykiety i podstawka
Przybyło trochę rzeczy a wymianę, w tym sporo bardzo ładnych etykiet z Left Hand Brewing.
Pozdrawiam.
Przychylność browarów
Collapse
X
-
Witam.
Dzisiaj tylko jedna przesyłka
Belhaven(Szkocja) - Etykiety i dwie podstawki. Podstawki i jedna etykieta na wymianę.
Pozdrawiam.Leave a comment:
-
To ie nie jest strona na pisanie o polskich browarach tylko o zachodnich browarach.Polska strona jest z Browarami prosz poszukajcie.Leave a comment:
-
Spróbuj się przypomnieć, mailowo albo telefonicznie. Mi na maila w ogóle nie odpowiedzieli. Możliwe też, że wysyłają listy hurtowo.Leave a comment:
-
Mimo wysłania 20 dni temu koperty do browaru Fortuna, dalej nic nie przyszło. Na maila odpowiedzieli mi że wyślą i że nie ma problemu. To normalny czas oczekiwania czy już można spisać tą kopertę na straty, bo gdzieś zaginęła?Leave a comment:
-
Witam.
Dzisiaj aż 4 przesyłki w skrzynce.
Na początek zaskoczenie, kolejna przesyłka z Pinty mimo jednego maila. Wszystkie etykiety mam na wymianę.
Farsons(Malta) - sporo etykiet, wszystkie wzory co najmniej po 2 sztuki, duble mam na wymianę.
Budvar(Czechy) - dwa bardzo ładne kapsle, podstawka, broszurka reklamowa(ktoś to w ogóle zbiera?), etykiety. Kapsle, podstawka i broszurka na wymianę.
Kulmbacher(Niemcy) - etykiety, dwie podstawki. Podstawki na wymianę.
Zdjęcia rzeczy na wymianę:
-
Dzisiaj:
Bayerischer Bahnhof(Niemcy) - etykiety + 4 różne podstawki. Podstawki na wymianę.Leave a comment:
-
I na jakie dokładnie adresy e-mail wysyłaliście wiadomości do ww browarów?Leave a comment:
-
Jak piszecie do browarów to dajecie od razu swój adres? Ja napisałem do pinty czy wysyłają, jak na razie brak odpowiedzi, to samo z Egger i Fruh-KolschLeave a comment:
-
Witam.
W tym tygodniu:
Pinta - etykiety w formie naklejek.
Warstreiner(Niemcy) - dużo kompletów etykiety, tylko jeden wzór się powtarza.
Lion Nathan(Nowa Zelandia) - sporo etykiet, część w formie naklejek.
Fruh-Kolsch(Niemcy) - przesyłka wygląda dosyć losowo, trochę etykiet(trzy wzory po kilka sztuk) jedna kontra, trochę kapsli (znowu trzy wzory po kilka sztuk) i 3 podkładki (2 wzory).
Egger (Austria) - sześć kompletów etykiet - trzy wzory (po 2 komplety).
Windward & Leeward(St. Lucia) - kolejna losowa przesyłka, dużo etykiet (w kilku przypadkach brak etykiety, kontry lub krawatki), dodatkowo etykieta Guinnessa, ichniego Heinekena(kontra i krawatka) i dwie podkładki.
Podkładki, kapsle i duble etykiet mam na wymianę jeśli ktoś był by zainteresowany to można pisać a podeślę zdjęcia itp.
-
Jakiś czas temu napisałem do browaru Widawa, dziś otrzymałem odpowiedź
"Witam,
Załączam instrukcję zamawiania,
Pozdrawiam
a w załączniku
(...)
Instrukcja zamawiania etykiet i podstawek
1. Należy złożyć zamówienie podając rodzaj piwa i ilość sztuk zamawianych etykiet (koszt 2 zł/ sztukę), podstawek – rodzaj i ilość (koszt 3 zł/ sztukę, komplet 4 – 10 zł);
2. Wpłacić na nasze konto kwotę, na jaką opiewa zamówienie z podaniem nazwiska i imienia kolekcjonera;
3. Przesłać listem zamówienie wraz z zaadresowaną kopertą zwrotną i
naklejonym znaczkiem pocztowym;
4. Po odnotowaniu wpłaty na naszym koncie i otrzymaniu listu wraz z zamówieniem i kopertą zwrotną prześlemy etykiety i podstawki na wskazany adres
(...)
nie dość że chcą tyle kasy za etykiety to jeszcze kopertę, dla mnie to już przesadaLeave a comment:
-
-
Ostatnio dotarła przesyłka z browaru Konig Ludwig
Znowu splądrowana na poczcie
W środku tylko odpowiedź w postaci listu...
Koperta podarta...Leave a comment:
-
Jak już pisałem mi też napisali że nie wysyłają, zaryzykowałem, wysłałem kopertę i dziś odebrałem od nich paczkę pełną etykiet.Leave a comment: