Przychylność browarów

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

• kubciu
    replied
    Dzisiaj brazylijski Cabore - 2 wafle, etka i ulotka reklamowa oraz czeski Budweiser -wafel oraz zestaw etykiet.

Leave a comment:

• Kwasi
    replied
    Po napisaniu maila do AleBrowaru, odpowiedzieli tak:

"Komplety nienaruszonych etykiet można zdobyć wyłącznie na aukcjach charytatywnych na rzecz fundacji. Niebawem wystawimy taka aukcję o czym poinformujemy na stronie i na FB."

Leave a comment:

• Chmielnicki
    replied
    "Siedzi Niemiec na stołeczku, liczy po niemiecku: eins, zwei, drei - ...!"

Przepraszam, tak mi się skojarzyło niefortunnie ;-)

A jak wygląda sprawa z etykietami AleBrowaru - wysyłają?
    Ostatnia zmiana dokonana przez Chmielnicki; 2012-11-17, 10:39.

Leave a comment:

• ARTHUR
    replied
    Lepiej jak wysyłasz maile:np do niemiec to po Niemiecku.

Leave a comment:

• Pariisg
    replied
    Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika oz13im
    Ja bez wysyłania listów ale oczywiście po zapytaniu drogą mailową, dostałem podkładki o które w ogóle nie prosiłem - bo ich nie zbieram - w mailach z browarów: Kormoran, Tucher, Plzenski Prazdroj, Svijany, Rohozec, Konig Pilsener, Heineken Słowacja, Jacob. Więc tym bardziej jeśli napiszesz że jesteś nimi zainteresowany powinni Ci coś wysłać.
    Czy do nich angielski mail wystarczy?

Leave a comment:

• oz13im
    replied
    Ja bez wysyłania listów ale oczywiście po zapytaniu drogą mailową, dostałem podkładki o które w ogóle nie prosiłem - bo ich nie zbieram - w mailach z browarów: Kormoran, Tucher, Plzenski Prazdroj, Svijany, Rohozec, Konig Pilsener, Heineken Słowacja, Jacob. Więc tym bardziej jeśli napiszesz że jesteś nimi zainteresowany powinni Ci coś wysłać.

Leave a comment:

• Pariisg
    replied
    Witam, zacząłem od niedawna zbierać etykiety i wafle, ale takie zbieranie po pubach jest bardzo czasochłonne.
    Przeczytałem, że można wysyłać maile, tak też zrobiłem. Z Polski żadnego odzewu mimo pisania do wszystkich możliwych browarów. Chciałem się Was spytać, czy nie lepiej jest od razu wysyłać list(nie gotowiec)+zwrotny znaczek do zagranicznych i polskich browarów, czy raczej oleją to, bo nie było uprzedniej informacji o mailowej?

Jeszcze jedno, jak wygląda sytuacja z Pintą, czy wysyłają swoje etykiety?

Może moglibyście podać kilka browarów które wysyłają etykiety i wafle po wysłaniu do nich listu, tak na przetarcie.

P.S. Przebrnąłem przez 25 stron od początku i jakieś 10 od tyłu. Ciężko tam cokolwiek ogarnąć ;D

Leave a comment:

• Kwasi
    replied
    Dziś u mnie:

Jever- etykiety po 3 sztyki
    Cruzcampo- etykiety po 3 sztuki, kapsle, podstawki

Ktoś w ostatnim czasie dostał paczkę z Cruzcampo? Bo zastanawiam się czy coś z mojej przesyłki nie zginęło - list klejony taśmą pocztową. Przypuszczam, że co najmniej brak 1 kapsla (wszystkie są dublowane, oprócz jednego)

Leave a comment:

• olmarcia
    replied
    Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika DawidFB
    Mógłby ktos podać do strony z adresami browarów ?
    Kiedyś korzystałam jeszcze z tej stronki:

W dobrych czasach, dzięki niej dostałam ponad 100 przesyłek z kapslami, etykietami, podkładkami i innymi gadżetami.

Leave a comment:

• olmarcia
    replied
    Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika beny
    kmik co dostałeś z Polinezji ? Coś w dubletach - może chcesz wymienić za inne ciekawe etykiety/podstawki z egzotyki ?
    Jakiś czas temu dostałam przesyłkę z Polinezji - Tahiti (Hinano) - trzy popularne kapsle z panią i jeden Tabu, a oprócz tego chyba 4 podkładki i etykiety.

Leave a comment:

• kubciu
    replied
    Dziś w skrzynce: 4 wafle od brytyjskiego Carlsberga oraz etykiety z Creemore Springs.

Leave a comment:

• Kwasi
    replied
    Dziś u mnie Budějovický Budvar i A. Le Coq kapsle, etykiety i podkladki

Leave a comment:

• jedrek786
    replied
    Ja w ostatnim czasie przesyłki (koperta zwrotna) z Jan Olbracht,Stara Komenda,Browar Piwna i dzisiaj Browar Południe. Prosiłem o podstawki i dostałem po parę sztuk.

Leave a comment:

• Kwasi
    replied
    Dziś Racibórz etykiety i kapsle oraz Paulaner etykiety

Leave a comment:

• kubciu
    replied
    Dziś etykiety i kapsle z Egger-a oraz wafle z Mauritius Zwickau.

Leave a comment: